Νορβηγία: Τα στοιχήματα λίγο πριν την δεύτερη ευκαιρία του MGP 2022!

Συνεχίζεται απόψε το MGP 2022, με τον δεύτερο γύρο της δεύτερης ευκαιρίας. Τέσσερα τραγούδια θα διαγωνισθούν για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της 19ης Φεβρουαρίου. Τι προβλέπουν όμως τα στοιχήματα για τον σημερινό ημιτελικό;

Τα στοιχήματα

Τρία τραγούδια φαίνεται πως θα παλέψουν για το επόμενο εισιτήριο που θα οδηγήσει στον Τελικό του MGP. Η Maria Mohn με το τραγούδι Fly, βρίσκεται στην πρώτη θέση. Από την άλλη η Mari Bølla με το τραγούδι Your Loss και οι TrollfesT με το Dance Like a Pink Flamingo, μπορούν να κάνουν απόψε την ανατροπή.

Υπενθυμίζουμε, ότι από τον Πρώτο Ημιτελικό, προκρίθηκε ο Frode Vassel με το τραγούδι Black Flowers, ανατρέποντας στοιχηματικές εταιρείες και charts, καθώς ήταν αμφότερα στην τελευταία θέση.

Από τον Δεύτερο Ημιτελικό, προκρίθηκε η Farida, με το Dangerous, όντας τελευταία στα stream του Spotify και δεύτερη στα στοιχήματα.

Ενώ από τον Τρίτο Ημιτελικό, προκρίθηκε η Oda Gondrosen με το τραγούδι Hammer of Thor, παρόλο που ήταν τρίτη στα στοιχήματα και δεύτερη στα charts.

Τέλος, από τον Τέταρτο Ημιτελικό, προκρίθηκε η Sofie Fjellvang με το τραγούδι Made Of Glass, ενώ ήταν δεύτερη σε στοιχήματα και charts του Spotify.

Η βραδιά της δεύτερης ευκαιρίας

Τέσσερις καλλιτέχνες που έμειναν εκτός τελικού, θα διεκδικήσουν απόψε το δέκατο και τελευταίο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Melodi Grand Prix 2022. Οι καλλιτέχνες αυτοί, όπως προέκυψαν μέσα από τη ψηφοφορία του νορβηγικού κοινού τη Δευτέρα, είναι:

  1. Mari Bølla – Your Loss
  2. Maria Mohn – Fly
  3. Kim Wigaard – La Melodia 
  4. TrollfesT – Dance Like a Pink Flamingo

Οι τέσσερις συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο μονομαχίες, από την οποία θα προκύψουν οι δύο που θα μονομαχήσουν για μία θέση στον μεγάλο τελικό της νορβηγικής εθνικής επιλογής.

Guest εμφάνιση θα κάνει και η Anna-Lisa Kumoji που θα ερμηνεύσουν τη συμμετοχή της Queen Bees.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Kåre Magnus BerghAnnika Momrak και Mikkel Niva.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη βραδιά της δεύτερης ευκαιρίας του MGP 2022 στις 20:55 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2022!

πηγή: eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *