Ολλανδία: Στις 3 Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού της S10;

Στον αέρα της ολλανδικής lifestyle εκπομπής, με τίτλο Shownieuws, η συζήτηση προχώρησε και στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Σχολιάζοντας την συμμετοχή των Subwoolfer, των φετινών εκπροσώπων της Νορβηγίας, τα μέλη της εκπομπής αναρωτήθηκαν πότε τελικά θα ακουστεί και η δική τους συμμετοχή με τον Frits Huffnagel να τους αποκαλύπτει πως η φετινή συμμετοχή της χώρας θα δοθεί στη δημοσιότητα την Πέμπτη 3 Μαρτίου!

Μέχρι στιγμής, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας AVROTROS δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει αρνηθεί την παραπάνω είδηση. Μένει να δούμε αν η παραπάνω πληροφορία τελικά ισχύσει.

Η φετινή συμμετοχή της Ολλανδίας

Από πολύ νωρίς, και συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο, η Ολλανδία αποκάλυψε πως την χώρα στον Διαγωνισμό της Eurovision θα εκπροσωπήσει η S10 (Stien den Hollander). Η ίδια αποτελεί μια ανερχόμενη καλλιτέχνη της indie/alternative μουσικής σκηνής. Επίσης γνωρίζουμε πως η συμμετοχή της θα είναι εξ΄ ολοκλήρου στην ολλανδική γλώσσα γεγονός που την καθιστά και την πρώτη από το 2010 όταν την χώρα εκπροσώπησε η Sieneke με το Ik ben verlierf (Sha-la-lie).

Πέρσι η Ολλανδία διοργάνωσε τον Διαγωνισμό στο Ρότερνταμ. Την χώρα εκπροσώπησε ο Jeangu Macrooy με το Birth of a New Age λαμβάνωντας την όχι και τόσο καλή 23η θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=o3Da5cr2fTs

πηγή: escxtra.com

 

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νεότερα του αγαπημένου σας διαγωνισμού!

1 reply
  1. ArmpitOfEurope
    ArmpitOfEurope says:

    Μοιαζει παντως το καλλιτεχνικο της υφος με της Αμαντας ( στο πιο καταθλιπτικο ομως, σε για χαπια επιπεδο )
    Ας ελπισουμε να χει κατι αδιαφορο… χαχ

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *