Ουκρανία: Μένει η Alina Pash εκτός Eurovision;

Δυο μέρες μετά από την επιλογή της Ουκρανίας μέσω Vidbir να στείλει την Alina Pash και το “Shadows of Forgotten Ancestors” (Σκιές των ξεχασμένων προγόνων), οι εντάσεις έχουν ανέβει ακόμα περισσότερα μετά απο την χθεσινή καταγγελία των Kalush Orchestra για νωθεία με τη συμμετοχή της Alina να μας θυμίζει την Μαρουβ του 2019 και η συμμετοχή της στο Τορίνο να φαίνεται αβέβαιη προς το παρόν.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ουκρανίας, Suspilne δημοσίευσε το παρακάτω άρθρο:

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας απευθύνεται στο SBGS (Κρατική Υπηρεσία Συνοριοφυλακής) για να ελέγξει το πιστοποιητικό που παρέχει η ομάδα της Alina Pash.

Σε σχέση με τις πληροφορίες που λάβαμε από πολίτες σχετικά με την πιθανή πλαστογράφηση του πιστοποιητικού διέλευσης των κρατικών συνόρων με την Κριμαία από την Alina Pash, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας απευθύνεται και ζητά να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός της πλαστογράφησης ενός εγγράφου δημόσιας υπηρεσίας.

Δεν θα υπογράφτει συμφωνία συμμετοχής στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με τη νικήτρια της εθνικής επιλογής μέχρι να ολοκληρωθεί η επαλήθευση και η διευκρίνιση των γεγονότων.

Υπενθυμίζεται ότι το κοινό έχει ήδη απευθυνθεί στην Κρατική Συνοριοφυλακή της Ουκρανίας, αλλά τους αρνήθηκαν πληροφορίες σχετικά με τη διέλευση των συνόρων από τη συμμετέχουσα, καθώς οι πληροφορίες αυτές είναι εμπιστευτικές. Η ομάδα της συμμετέχουσας προσκόμισε ένα πιστοποιητικό, που φέρεται να έλαβε η ίδια, το οποίο αποτέλεσε τη βάση για τη συνέχιση της συμμετοχής της Alina Pash στον Εθνική Τελικό.

Μπορείτε να δείτε την νικητήρια εμφάνιση της Alina παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ουκρανική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

Πηγή: Suspilne

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Και κάπου εδώ, νομίζω ότι αναμένουμε το επόμενο άρθρο με το οποίο μαθαίνουμε οτι η Ουκρανία αποσύρεται και φέτος από τον διαγωνισμό.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το ίδιο τροπάριο δραμάτων και απόσυρσης από το 2015…
    Τόσο η Ουκρανία όσο και η Ρωσία πραγματικά έχουν κουράσει με την τόσο έντονη πολιτικοποίηση ενός μουσικού διαγωνισμού.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *