Ουκρανία: Οι κριτές του Vidbir 2022!

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Ουκρανίας, ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή που θα βαθμολογήσει τους υποψήφιους του εθνικού τελικού της χώρας, Vidbir 2022, με σκοπό να αναδειχθεί ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας για την Eurovision 2022!

Στην κριτική επιτροπή του Vidbir 2022 θα είναι: 

  • Tina Karol

Το 2006 στην Αθήνα, η Tina Karol με το τραγούδι “Show me your love” εκπροσώπησε την Ουκρανία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όπου κατέκτησε την 7η θέση. Το 2020 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής της Εθνικής Επιλογής για τη Eurovision. Για τη 19χρονη μουσική καριέρα της, η Tina έχει κερδίσει πάνω από 20 μουσικά και τηλεοπτικά βραβεία.

  • Yaroslav Lodygin

Από τον Αύγουστο 2019, ο Yaroslav Lodgin είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Public Linguist, υπεύθυνος για την τηλεοπτική πλατφόρμα. Επίσης το 2019 έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου για το έργο του ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος (το πιο γνωστό έργο του είναι το «Wild Field»). Ο Yaroslav Lodygin είναι ο παραγωγός και συγγραφέας της σειράς ντοκιμαντέρ UA: THE FIRST «Κατάρρευση: Πώς οι Ουκρανοί κατέστρεψαν την Αυτοκρατορία του Κακού». Είναι ένας από τους ιδρυτές του Internet Radio Aristocrats και του A-Prize Music Award.

  • Jamala 

Στις αρχές του 2011 πήρε μέρος στην ουκρανική εθνική επιλογή για να εκπροσωπήσει την χώρα της με το τραγούδι ‘Smile’. Το τραγούδι ήταν το αγαπημένο του κοινού, αλλά στον εθνικό τελικό έφτασε στην 3η θέση, ανάμεσα σε 19 συμμετοχές. Η Jamala στη δεύτερή της απόπειρα να εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον διαγωνισμό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Κατάφερε να συγκινήσει το κοινό και τις επιτροπές και με το νέο σύστημα ψηφοφορίας βγήκε στην πρώτη θέση με 534 βαθμούς. Επίσης η Jamala ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής της Εθνικής Επιλογής για τη Eurovision την περίοδο 2017 – 2019.

Οι υποψήφιοι του ουκρανικού εθνικού τελικού, Vidbir 2022 είναι:

Υπενθυμίζουμε ότι ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος, ζωντανά στο κανάλι UA public TV (UA:First). Η Frends Pro TV LLC θα κάνει την παραγωγή για τον τελικό της Εθνικής Επιλογής, η οποία θα δημιουργήσει και ένα Live on Tape βίντεο του νικητή για προβολή σε περίπτωση που χρειαστεί στο Τορίνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ουκρανίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: Євробачення

1 reply
  1. Νίκος
    Νίκος says:

    Είναι λίγο άσχετο με το άρθρο, αλλά έχετε καμία πληροφορία σχετικά τον εθνικό τελικό της Γαλλίας γιατί βλέπω τηρείται σιγή ιχθύος?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *