Ουκρανία: “Προσευχόμαστε να μην κερδίσουμε. Η δεύτερη θέση θα ήταν το ιδανικότερο”!

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στο The Euro Trip, ο Yaroslav Lodygin επικεφαλής της ουκρανικής δημόσιας τηλεόρασης και μέλος της φετινής κριτικής επιτροπής του Vidbir. Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ως επικεφαλής της ουκρανικής δημόσιας τηλεόρασης προσεύχεται κάθε χρόνο να μην κερδίσει η χώρα του τον διαγωνισμό, προσθέτοντας πως η δεύτερη θέση θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο!

Ως έθνος θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, αλλά λαμβάνοντας υπόψη όλους τους δημοσιονομικούς περιορισμούς είμαστε σχεδόν στην κατάσταση όπως η Ισλανδία στην ταινία της Eurovision [The Story of Fire Saga]… Ως στελέχη προσευχόμαστε κάθε χρόνο να μην κερδίσουμε.

Την τελευταία φορά που κερδίσαμε, το 2017 ήταν μια πολύ μεγάλη πίεση για την εταιρεία από άποψη χρηματοδότησης, από πλευράς ενδιαφέροντος από ελεγκτικούς φορείς της ουκρανικής κυβέρνησης, είναι πάντα ένα μεγάλο άγχος.

Η 2η θέση θα ήταν το ιδανικότερο για την Ουκρανία!

Η Ουκρανία για μία ακόμη χρονιά τραβά τα φώτα του ενδιαφέροντος πάνω της και όχι μόνο για την συμμετοχή της. Σας υπενθυμίζουμε πως η τελική απόφαση για το αν τελικά η Alina Pash θα εκπροσωπήσει την χώρα της στον διαγωνισμό της Eurovision, θα ληφθεί την Παρασκευή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ουκρανία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Και εμείς που θέλουμε ρε φίλε δεν μπορούμε να κάνουμε μια σοβαρή προσπάθεια απ’ όλες τις απόψεις…μακάρι να το ξαναζήσουμε αν όχι φέτος η του χρόνου στο κοντινό μέλλον τέλος παντων…ΕΡΤ ακούει???????

    Απάντηση
    • James
      James says:

      Είναι πολλά που παίζουν ρόλο εκτός του τραγουδιού.Δεν αρκεί μόνο να το θες κάποιες φορές παίζουν ρόλο και οι συγκυρίες κτλ κτλ.Η ΕΡΤ παρόλα αυτά φαίνεται πως σιγά σιγά το χτίζει και ίσως στο μέλλον έρθει μια νίκη!

      Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Το βασικότερο φίλε μου είναι σίγουρα το τραγούδι….η Ουκρανία με το που έβγαλε το δικό της σκαρφάλωσε 2η στα στοιχήματα για νίκη…μετά από αυτήν την δήλωση πιστεύω ότι όλα αυτά τα καραγκιοζιλικια για αυτό ακριβώς τον λόγο έγιναν για να αποσυρθεί η συμμετοχή….αν ήταν 15η στα στοιχήματα ποια χαρτιά και ποια Κριμαία???θα την έστελναν με κορδελιτσα σε συσκευασία δώρου στο Τορίνο….μακάρι να το πάρουν απόφαση τα ονόματα που έχουμε να μην σνομπαρουν τον διαγωνισμο και να στέλνουμε συμμετοχές με σκοπό την νίκη και όχι απλά μια καλή θέση….η Ουκρανία τι παραπάνω έχει από μας δηλαδή????εδώ υπήρχε περίπτωση να κερδίσει με την Μαρουβ….

    Απάντηση
    • James
      James says:

      Ασφαλώς και το τραγούδι παίζει ρόλο χωρίς αυτό δεν πας πουθενά.Αλλα μιας και ο διαγωνισμός φέτος γίνεται στην Ιταλία να σου θυμίσω πως η EBU μέχρι να βεβαιωθεί πως η Ιταλία ήταν διατεθειμένη να διοργανώσει έσπρωχνε άλλες χώρες και παραμεριζε την Ιταλία συστηματικά.Οταν βλέπεις το Grande Amore να χάνει από το Heroes καταλαβαίνεις πως κάτι δεν κολλάει.Στην ίδια μοίρα είναι και η Ρωσία η οποία θέλει να κερδίσει αλλά για τελείως άλλους λόγους δεν την αφήνουν.
      Παρακολουθώ τον διαγωνισμό πάνω από 20 χρόνια και πιστεύω μπορώ να καταλάβω μερικά πράγματα.Ισως να κάνω και λάθος αλλά ορισμένα πράγματα φαίνονται.

      Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Πονεμένη ιστορία το Grande Amore…για μένα αυτό έπρεπε να κερδίσει και όχι το περσινό….δυστυχώς οι επιτροπές του έκοψαν την νίκη γιατί το γλυψιμο στην Σουηδία έχει καταντήσει εμετικό…ότι βλακεία και να στείλουν έχουν πριμοδότηση από τις επιτροπές στανταρακι….το κοινό μια χαρά ψήφισε τότε….εγώ παρακολουθώ τον διαγωνισμό παραπάνω χρόνια από σένα και αυτό το “ίσως δεν θέλουν να διοργανώσουν οι χώρες τον διαγωνισμο” είναι μια καραμέλα που δεν ισχύει γιατί:
    1) η Ιταλία πχ. έχει να διοργανώσει τον διαγωνισμό πολλά χρόνια….ότι τι είχε λεφτά να διοργανώσει παγκ.κυπελλο αλλά όχι eurovision??με τίποτα!!!!
    2) ακόμη κι αν κάποια χώρα κερδίσει αλλά δεν θέλει η δεν μπορεί να διοργανώσει τον διαγωνισμό το κάνει η επόμενη στην βαθμολογία νομίζω….
    3) όποια χώρα δεν θέλει να κερδίσει δεν στέλνει καλά τραγουδια..
    Μόνο χώρες που θα κερδίσουν back to back όπως η Ιρλανδία κάποτε, μπορούν να έχουν αυτήν την δικαιολογία…
    Όταν είχε κερδίσει το Αζερμπαϊτζάν με αυτό το γλυκαναλατο τραγούδι μεσημεριαναδικο της εποχής σχολιάζοντας τότε τον διαγωνισμό είχε καλεσμένο έναν καθηγητή διεθνών σχέσεων ο οποίος εξήγησε με την παραμικρή λεπτομέρεια για ποιον λόγο κέρδισαν οι Αζέροι τότε…..εκεί κατάλαβα ότι πλέον είχε πάψει να είναι απλά ένας διαγωνισμός τραγουδιού αλλά μια γεωπολιτική σκακιέρα!!!!!οπότε μεγάλο ρόλο παίζει το τραγούδι αλλά και η τρέχουσα κατάσταση στην Ευρώπη….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *