Πολωνία: Συνέντευξη με τον Kuba Szmajkowski | Το Voice Kids, η Ελένη Φουρέιρα και η συμμετοχή στο Tu bije serce Europy! Wybieramy hity na Eurowizję! (Video)

Μετά και την ανακοίνωση της συμμετοχής του στον φετινό εθνικό τελικό της Πολωνίας, Tu bije serce Europy! Wybieramy hity na Eurowizję, ο Kuba Szmajkowski μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τον Απόστολο Μπογιάννο.

O Kuba είναι ένας εκ των φιναλίστ στον εθνικό τελικό της Πολωνίας για την Eurovision 2022, και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την χώρα του με το τραγούδι “Lovesick”.

Είμαι πολύ μεγάλος φαν της Eurovision και πάντα ήθελα να πάρω μέρος στον εθνικό τελικό της Πολωνίας και πίστεψα πως μπορώ να το κάνω αφότου άκουσα το “Lovesick”. Και έτσι το κατέθεσα. Σοκαρίστηκα όταν έμαθα πως θα είναι μία live εμφάνιση και επιλογή νικητή αλλα εν τέλει είμαι ευγνώμων για αυτό και ανυπομονώ για αυτή την βραδιά. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό για το κοινό. Θελω να πω μια προσωπική μου ιστορία μέω των στίχων του τραγουδιού. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά μου τραγούδια. Γράφτηκε εξ’αρχής για τον διαγωνισμό από Πολωνούς και Σουηδούς δημιουργούς. Ήταν η καλύτερη δυνατή ομάδα και αυτό μου δίνει πολλή θετική ενέργεια. 

Σχετικά με την σκηνηική του εμνφάνιση στον εθνικό τελικό ο ίδιος δήλωσε πως:

Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα για την εμφάνιση μου αλλά θα υπάρχει φωτιά στη σκηνή. Θα υπάρχει χορογραφία, θα έχω χορευτές στη σκηνή και σίγουρα θα το αγαπήσετε.

Από τα συνηποψήφια τραγούδια ξεχωρίζει αυτά των Daria και Karolina Stanisławczyk feat. Chika Toro.

Αγαπημένες του πολωνικές συμμετοχές είναι αυτές των Michał Szpak (2016) και Edyta Górniak (1994) ενώ από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει τις συμμετοχές των Ελένη Φουρέιρα (Κύπρος 2018) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

Αν επέλεγε έναν Eurostar για να συνεργαστεί αυτή θα ήταν η Ελένη Φουρέιρα (Κύπρος 2018) την οποία όπως δηλώνει θαυμάζει απεριόριστα. Στις επιλογές του θα ήταν τόσο η Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005) όσο και ο Luca Hänni (Ελβετία 2019).

Το πρώτο βήμα του Kuba ήταν μέσα από το The Voice Kids of Poland και μετέπειτα μέσα από ένα μουσικό boy-band.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη του Kuba Szmajkowski στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “Lovesick“, την  συμμετοχή του Kuba Szmajkowski στο Tu bije serce Europy! Wybieramy hity na Eurowizję!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *