Ρωσία: Η Slavia Simonova θα εκπροσωπούσε την χώρα στην Eurovision 2022!

Πλέον μπορούμε να το αποκαλύψουμε και εμείς, μετά την χθεσινή συνέντευξη του Artur Gasparyan πολύ γνωστού δημοσιογράφου στη Ρωσία, πως η 18χρονη Yaroslava Simonova θα εκπροσωπούσε την χώρα στην Eurovision 2022!

Ήδη από τις 13 Φεβρουαρίου σας είχαμε ενημερώσει με Tweet μας, πως την Ρωσία φέτος πιθανότατα θα εκπροσωπούσε ένας καλλιτέχνης που δεν ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα.

Η επιλογή του Russia 1 ήταν η 18χρονη Yaroslava Simonova, νικήτρια ενός talent show του καναλιού, τραγουδίστρια κυρίως της τζαζ μουσικής και με πρόβλημα όρασης.

Στην επιλογή αυτή ήταν αντίθετη η Dream Team, η οποία ως γνωστό πρότεινε την Klava Koka, αλλά και έναν ακόμη άνδρα καλλιτέχνη που δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε. Η απόφαση για την Yaroslava Simonova ελήφθη αρκετές ημέρες πριν την ρωσική εισβολή και ο λόγος καθυστέρησης της ανακοίνωσής της, ήταν ότι μέχρι και τέλους υπήρχαν διαπραγματεύσεις με την Dream Team προκειμένου το Russia 1 να δουλέψει και αυτή την χρονιά μαζί τους. Το γεγονός όμως πως η Dream Team θεωρούσε πως η επιλογή της Yaroslava δεν θα έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα, επιμένοντας μέχρι τέλους στις δύο άλλες προτάσεις της, οδήγησε την ομάδα στην απόφαση να μην συνεργασθεί με την Ρωσία αυτή την χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι με το οποίο η Yaroslava Simonova θα εκπροσωπούσε την Ρωσία στην Eurovision 2022, ήταν δική της σύνθεση και ήταν έτοιμο. Λίαν συντόμως μάλιστα θα είχαμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζουμε πως η Ρωσία δεν θα συμμετάσχει στην Eurovision 2022 μετά από σχετική απόφαση της EBU, εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία. Με ενδιαφέρον τώρα αναμένουμε την αντίδραση της Ρωσίας στην απόφαση αυτή …

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σε μια χώρα που στην πράξη κυβερνάται από ένα απολυταρχικό καθεστώς και δεν υπάρχει κάτι που να είναι πραγματικά δημοκρατικό, νομίζω η ελληνορωσική ομάδα άδικα προσπαθούσε να προωθήσει την πρόταση της. Τα πάντα, είναι προαποφασισμένα και πάντα “φιλορωσικα” οτιδήποτε “αντίθετο” στη πολιτική του Πούτιν… συλλαμβάνεται, ακόμα και μια ειρηνική διαδήλωση πολιτών που καταδικάζει έναν πόλεμο και ζητά το τέλος του.
    Όσο για την επιλογή που θα έκανε η Ρωσία δεν με εκπλήσσει, το ίδιο λίγο πολύ είχαν κάνει και το 2017/2018 με την Samoilova και με τα τραγούδια περί ειρήνης και ενότητας που έστελναν την τριετία 2013/2014/2015 για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, ενώ ο πόλεμος και όλη αυτή η άρρωστη ιμπεριαλιστική πολιτική είχε ήδη αρχίσει…

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Η αλήθεια είναι ότι φέτος (εαν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά προς το καλύτερο), δεν θα δω-απολαύσω την Eurovision, όπως τις άλλες χρονιές. Νομίζω ότι θα ζήσουμε έναν διαφορετικό διαγωνισμό που θα μείνει στην ιστορία! Θα είναι η πρώτη (και τη πράξη πλέον) πολιτική Eurovision στα χρονικά!

    Όσο για την Dream Team, από τα παραπάνω γραφόμενα μπορεί να δει πλεον και ο τελευταίος δύσπιστος-κακόβουλος, ότι αυτή η ομάδα δεν κάνει “εκπτώσεις” στη δουλειά και στις κινήσεις της. Όπως π.χ έχει ακουστεί από “κάποιους” ότι αν τους κάνει πρόταση μια πλούσια χώρα θα ανταποκριθούν θετικά.

    Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Καταλαβαίνω ότι δεν είναι σωστό αλλά αν είναι δυνατόν βάζετε λιγότερα άρθρα για την Ρωσία…είμαστε που είμαστε με νεύρα τόσες μέρες μπριζωνουμε περισσότερο….ας γράφατε αυτήν την λεπτομέρεια μετά τον διαγωνισμό δεν θα έχανε η Βενετιά βελόνι να το μαθαίναμε αργότερα….

    Ο οποίος διαγωνισμός έχει ήδη νικητή πριν καν αρχίσει….η Ουκρανία πέρασε 1η στα στοιχήματα και αν κρίνω από το κύμα συμπαράστασης στην εν λόγω χώρα του χρόνου σας βλέπω στο Κίεβο καλώς εχόντων των πραγμάτων, ακόμη και αν ο τραγουδιστής της Ουκρανίας εμφανιστεί στην σκηνή χωρίς να πει τίποτα!!!!!

    Απάντηση
  4. James
    James says:

    Εν ολίγοις θα έστελνε για άλλη μια φορά μια καλλιτέχνη με κάποια ιδιαιτερότητα για να πέσουν στα μαλακά.Στο ίδιο έργο θεατές……
    Btw η κοπέλα έχει καταπληκτική φωνή και μακάρι κάποια στιγμή να εκπροσωπήσει την Ρωσία όταν και αν επιστρέψει στον διαγωνισμό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *