Ρωσία: Στην Μόσχα η Dream Team πριν την τελική επιλογή!

Στην Μόσχα βρίσκεται η Dream Team (Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός), όπως βλέπουμε μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα. Το ταξίδι τους αυτό στην ρωσική πρωτεύουσα είναι και το πιο σημαντικό, σε σχέση με την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2022.

Δεν είναι μυστικό ότι κάθε δεύτερο χρόνο, όταν δηλαδή το Russia 1 αναλαμβάνει την συμμετοχή της Ρωσίας στον διαγωνισμό, συνεργάζεται με την Dream Team. Μέχρι στιγμής μάλιστα αυτή η συνεργασία τους έχει χαρίσει μόνο πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν είναι επίσης κρυφό πως ένα από τα ονόματα με τα οποία η Dream Team θα ήθελε να συνεργασθεί για την Eurovision 2022, είναι η superstar Klava Koka. Μάλιστα η Klava Koka πριν λίγους μήνες ήταν στην Αθήνα, ηχογραφώντας στο studio του Δημήτρη Κοντόπουλου, πιθανότατα κάποιο εν δυνάμει τραγούδι για τον διαγωνισμό.

Φυσικά, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού αν ο καλλιτέχνης που έχει επιλέξει το Russia 1 δεν ικανοποιεί ως επιλογή την Dream Team, τότε καθόλου απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο, να μην αναλάβουν τελικά την φετινή ρωσική συμμετοχή.

Μένει λοιπόν να δούμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις τόσο της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης, όσο και της Dream Team. Η ώρα των αποφάσεων στην Ρωσία έφτασε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ρωσική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gus
    gus says:

    Dream team….
    Οταν συμμετέχει ο Kirkorov, ναι ειναι, οταν δεν ειναι δεν εχει κατι….. αυτη ειναι η αληθεια!
    Με την Ελλαδα δεν μπορουμε να πουμε οτι εχει δωσει κατι αξιολογο!
    Αναφερομαι κυριως στο θεμα του τραγουδιου, τον Φωκα ας τον αφησουμε απ’ εξω!

    Απάντηση
  2. Simos
    Simos says:

    Μάλλον δεν παρακολούθησες τον διαγωνισμό το 2021 που η dream team χωρίς τον Κιρκόροφ με την Ελλάδα βγήκε 10η και με τον Κιρκορόφ με την Μολδαβία βγήκε 13η.
    Ή το 2013 , που χωρίς τον Κιρκόροφ βγήκαν με το Αζερμπαϊτζάν 2η.

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Ενώ με την Αιζέλ (Αζερμπαϊτζάν) και την Ντέμη (Ελλάδα) πράξαν παπάδες! Προσωπικά τον Κοντόπουλο πότε δεν τον είχα ψηλά σαν συνθέτη. Ώρες ώρες ο Φωκάς με είχε εκπλήξει. Θεωρώ ότι δεν έχει πλέον πολλά να προσφέρει, μακάρι να με διαψεύσει φέτος. Πάντως πέρσι το στήσιμο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, θεωρώ ότι δεν είχε σύνδεση με το κομμάτι του Κοντόπουλου το οποίο όλως παραδόξως μου άρεσε.

      Απάντηση
    • Gus
      Gus says:

      Η 10 θέση είναι dream team?
      Οκ όπως το δει ο κάθενας
      Η πρωτιά της Ελλάδας ήρθε από άλλους συνέθετες όπως και οι θέσεις μας 2-7 θα πω.
      Μια demy που χαντακωθηκε, ένας Σάκης που αντί να είναι πρώτος ήταν πάλι καλά 9ος δεν θυμάμαι …
      Dream team ,θα ήταν αν η Ελλάδα έπαιζε με τις συμμετοχές τους 5αδα …όχι να μιλάμε για κάτω της 9 θέσης….

      Τον Φωκά δεν τον κρίνω γιατί έχει κάνει καλά πράγματα και έχει κερδίσει πολλά. Ο Φωκάς ναι είναι dream team. Αν και για μένα τα πιο αξιόλογα στησίματα τα έχει κάνει με άλλες χώρες (αν εξαιρέσουμε το 2005)

      Απάντηση
      • Simos
        Simos says:

        Κατά γενική ομολογία το τοπ 10 για οποιαδήποτε χώρα (ακόμα και την Σουηδία) είναι επιτυχία. Και ειδικά το 2021 ήταν τεράστια επιτυχία με τόσο καλά τραγούδια.
        Αυτό που έγω αντιλαμβανόμαι είναι ότι το dream team βγήκε από το γεγονός ότι έχουν το 90% των συμμετοχών τους στο τοπ 10. Δεν είναι δηλαδή ότι πήγαν μια φορά και βγήκαν 10η αλλά ότι έχουν πάει 15 και τις 13 έχουν βγει τοπ 10.

        Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Να “πονάει” τους άλλους και να λένε κακίες το καταλαβαίνω (εως ενα βαθμό).
    Να “πονάει” όμως κάποιους Έλληνες “φαν” η ομάδα που ξέρει, αγαπάει και φέρνει εξαιρετικά (ως επι το πλείστον) αποτελέσματα ΔΕΝ το καταλαβαίνω και μάλλον δεν θα το καταλάβω ποτέ.

    Και το αστείο είναι ότι τα περισσότερα αρνητικά σχόλια τα λένε Έλληνες παρα ξενοι για την Dream Team! Ευτυχώς είναι λίγοι αυτοί οι… “αγνοί φαν” του διαγωνισμού! Ευτυχώς οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτή την ομάδα δεν επηρεάζονται και κάνουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το καλύτερο. Είτε εντος, είτε εκτος συνόρων!

    Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνουν!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ξέρεις κάτι η ομάδα είναι τόσο ακομπλεξαριστοι που καμία σημασία δεν δίνουν σε αυτά τα σχόλια. Εξάλλου τι σημασία έχουν όλα αυτά όταν κάθε χρόνο έχουν πόσες προτάσεις από διαφορετικές χώρες; Ξέρουν καλύτερα προφανώς από τους φαν κ για να τους επιλέγουν ξανά κ ξανα κ ξανά περα από καλά αποτελέσματα έχουν κ κάτι άλλο πολύ σημαντικό…ίσως σημαντικότερο από θέσεις κλπ. Είναι κύριοι στις συνεργασίες τους με Κ.

      Απάντηση
      • Gus
        Gus says:

        Δηλαδή τα τραγούδια που έχουν δώσει στην Ελλάδα είναι ίδιας ποιότητας / αποδοχής όπως ας πούμε τα όσα έχουν δώσει σε Ρωσία κτλ…
        Δε νομίζω…
        Όσο για την συνεργασία με άλλες χώρες όλες είναι μέσω του KIRKOROV.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Συγγνώμη που θα στο πω, αλλά είσαι αδαής. 1. Η ομάδα εχει συμμετάσχει κ χωρις τον Κιρκορωφ κ εχει πάει κ πολύ καλα (β. Αζερμπαιτζαν 2013 ή Ελλαδα 2021), 2. Ο Κιρκορωφ ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εχει γράψει μία νότα στα τραγούδια, είναι πάντοτε όλα του Δημήτρη και 3. προφανώς η Ρωσία δεν εχει την ιδια δυναμικη με την Ελλάδα στον διαγωνισμο..λογικο ειναι να εχουν καλυτερες θέσεις με την Ρωσια. 4. Τόσο πέρσι, όσο κ φέτος (αν τλκ δεν πάνε) θα αποδειχθει οτι το τοπ5 δεν ερχεται επειδη απλα ειναι Ρωσια…

          Απάντηση
          • Gus
            Gus says:

            Και ο Αντώνης Παππάς έχει φέρει 2 φορές τρίτη θέση και το 1995 ήταν στη 12 με υψηλη βαθμολογία.
            Όσο για την μη συμμετοχή του Ρώσου στις συνθέσεις ισχυροποιεί το γεγονός ότι στην Ελλάδα οι συμμετοχές ως τραγούδια δεν είναι ίδιες με αυτές που έχει στείλει στη Ρωσία/Ουκρανία.

            Στο κάτω κάτω είναι άποψη μου τα κοσμικά μπορεί να λείπουν.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Μα είσαι κ πάλι αδαής…Στον Νίκο Τερζή αναφέρεσαι..Ο Αντώνης Παππάς είναι στιχουργός κ δεν πήγε τρεις φορές, πήγε δύο φορές στο διαγωνισμό. Το shake it δεν το έγραψε αυτός. Το ότι έχουμε μια γνώμη δεν σημαίνει ότι ισχύει κ όταν τα γεγονότα κάνουν ανυπόστατη αυτή την “γνώμη”, τότε απλά είναι βερμπαλισμος.

      • Gus
        Gus says:

        Οκ ναι τον Νίκο Τερζή ( ως προς το αδαής , ξέρω ότι ήταν και με Τάμτα το 2007 και με την Mlv το 2002 κτλ ο Κοντόπουλος ήταν το 98 και του άρεσε τοτραγούδι της Ηρούς κτλ… ) εννοούσα, καλά μην κολλάμε σε ένα λάθος.

        Συμφωνώ στο ότι ο καθενας έχει την άποψη του.

        Απάντηση
  4. Ben
    Ben says:

    Αυτό το “τίποτα δεν θεωρείται ακόμα δεδομένο” το διαβάζω ως “κάτσε να δούμε τι θα γίνει με τα ρωσοουκρανικα και μετά αποφασίζουμε αν θα δώσουμε το τελικο οκ και να αναλάβουμε τη Ρωσία φετος. Γιατί κανένας Φωκας, κανένας Κοντοπούλος και κανένας Κιρκοροβδεν θέλει να συνδέσει το ονόμα του, όπως είναι πολύ λογικό, με τα γιουχαρίσματα που θα ακουστούν όταν βγει η Ρωσία επι σκηνής. Θα είναι κρίμα και για την εικόνα τους αλλά και γενικά γιατί προφανώς δεν φταίει ο εκάστοτε καλλιτέχνης για την πολιτική μιας χώρας. Ας πάει κάποιος άλλος φέτος και ας την αναλάβουν του παραχρόνου πάλι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *