Σλοβενία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του EMA 2022!

EMA 2022: πράξη δεύτερη! Μία εβδομάδα μετά τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού της σλοβενικής εθνικής επιλογής, σειρά έχει σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός του EMA 2022.

Δώδεκα καλλιτέχνες θα συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό του επόμενου Σαββάτου, με τους έξι εξ αυτών να είναι ήδη γνωστή από την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά το πέρας και του δεύτερου ημιτελικού, θα “συμπληρωθεί το παζλ” των καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Σλοβενίας στη Eurovision 2022.

Φορμάτ

Το EMA 2022 αποτελείται από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό. Σε κάθε ημιτελικό, οκτώ καλλιτέχνες και δύο καλλιτέχνες από το EMA FREŠ θα διαγωνιστούν για την πρόκριση στον τελικό της σλοβενικής εθνικής επιλογής. Η ψηφοφορία του κοινού θα επιλέξει τους τρεις φιναλίστ και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους άλλους τρεις. Στον τελικό, μία πενταμελής επιτροπή (50%) και το κοινό (50%) θα αποφασίσουν ποιος από τους 12 φιναλίστ θα εκπροσωπήσει τη Σλοβενία ​​στο Τορίνο.

Φιναλίστ

Έξι καλλιτέχνες προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό του EMA 2022 και θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό της 19ης Φεβρουαρίου. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι:

Οι συμμετέχοντες

Δέκα καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν απόψε στον δεύτερο ημιτελικό του EMA 2022, με έξι εξ αυτών να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό της σλοβενικής εθνικής επιλογής. Οι αποψινοί διαγωνιζόμενοι είναι:

  1. Mia Guček – Independiente
  2. Gušti feat. Leyre – Nova romantika
  3. Klara Jazbec – Chasing Dreams
  4. Vedran Ljubenko – H2O dieta
  5. Leya Leanne – Naked
  6. LPS Disko
  7. Anabel – Tendency
  8. BQL – Maj
  9. Hauptman – Sledim
  10. Eva Moškon – Kliki

Ο πρώτος ημιτελικός του EMA 2022 θα αρχίσει στις 21:20 το βράδυ και θα έχει διάρκεια μιάμισης ώρας. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του TV SLO 1, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *