Σλοβενία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του EMA 2022!

Μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του EMA Fres, αρχίζει και επίσημα το EMA 2022 μέσω του οποίου η Σλοβενία θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2022.

Το EMA 2022 ξεκινάει απόψε με τη διεξαγωγή του πρώτου εκ των δύο ημιτελικών, από τον οποίο θα προκύψουν οι έξι πρώτοι φιναλίστ του μεγάλου τελικού της 19ης Φεβρουαρίου.

Φορμάτ

Υπενθυμίζουμε ότι το EMA 2022 θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό. Σε κάθε ημιτελικό, οκτώ καλλιτέχνες και δύο καλλιτέχνες από το EMA FREŠ θα διαγωνιστούν για την πρόκριση στον τελικό της σλοβενικής εθνικής επιλογής. Η ψηφοφορία του κοινού θα επιλέξει τους τρεις φιναλίστ και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους άλλους τρεις. Στον τελικό, μία πενταμελής επιτροπή (50%) και το κοινό (50%) θα αποφασίσουν ποιος από τους 12 φιναλίστ θα εκπροσωπήσει τη Σλοβενία ​​στο Τορίνο.

Οι συμμετέχοντες

Δέκα καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν απόψε στον πρώτο ημιτελικό του EMA 2022, με έξι εξ αυτών να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό της σλοβενικής εθνικής επιλογής. Οι αποψινοί διαγωνιζόμενοι είναι:

  1. July Jones – Girls Can Do Anything
  2. David Amaro – Še vedno si lepa
  3. Le Serpentine – Tud teb se lahk zgodi
  4. Bowrain & Brina – Čas je
  5. LUMA – All in
  6. Stela Sofia – Tu in zdaj
  7. Jonatan Haller – Obzorje
  8. Batista Cadillac – Mim pravil
  9. Zala Smolnikar – V ogledalu
  10. Manouche – Si sama?

Ο πρώτος ημιτελικός του EMA 2022 θα αρχίσει στις 21:20 το βράδυ και θα έχει διάρκεια μιάμισης ώρας. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του TV SLO 1, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *