Σλοβενία: Απόψε ο τελικός του EMA 2022!

EMA 2022: τελευταία πράξη! Μία εβδομάδα μετά τη διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού της σλοβενικής εθνικής επιλογής, σειρά έχει σήμερα ο μεγάλος τελικός του EMA 2022, από τον οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Σλοβενίας στη Eurovision 2022.

Φορμάτ

Το EMA 2022 αποτελείται από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό. Σε κάθε ημιτελικό, οκτώ καλλιτέχνες και δύο καλλιτέχνες από το EMA FREŠ διαγωνίστηκαν για την πρόκριση στον τελικό της σλοβενικής εθνικής επιλογής. Η ψηφοφορία του κοινού επέλεξε τους τρεις φιναλίστ και η κριτική επιτροπή επέλεξε τους άλλους τρεις. Στον τελικό, μία πενταμελής επιτροπή (50%) και το κοινό (50%) θα αποφασίσουν ποιος από τους 12 φιναλίστ θα εκπροσωπήσει τη Σλοβενία ​​στο Τορίνο.

Οι συμμετέχοντες

Δώδεκα καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος στον αποψινό μεγάλο τελικό του EMA 2022, έχοντας άπαντες ως στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για το Τορίνο. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι:

  1. Anabel – “Tendency
  2. Stela Sofia – “Tu in zdaj
  3. Manouche – “Si sama?
  4. Leya Leanne – “Naked
  5. BQL – “Maj
  6. Gušti feat. Leyre – “Nova romantika
  7. July Jones – “Girls Can Do Anything
  8. David Amaro – “Še vedno si lepa
  9. LPS – “Disko
  10. Hauptman – “Sledim
  11. Luma – “All In
  12. Batista Cadillac – “Mim pravil

Ο τελικός του EMA 2022 θα αρχίσει στις 21:20 το βράδυ και θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του TV SLO 1, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *