Σουηδία: Αλλαγές στον χώρο διεξαγωγής του Melodifestivalen 2022!

Το Σάββατο, το Melodifestivalen κάνει πρεμιέρα στην  πρώην Globen αρένα, νύν Avicii. Όπως έχει γνωστό εδώ και καιρό, εξαιτίας της έξαρσης του COVID-19 η διαδικασία ανάδειξης του εκπροσώπου της Σουηδίας για το Τορίνο θα λάβει χώρο αποκλειστικά στη Στοκχόλμη!

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες στο SVT News, οι πρώτοι τρεις ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο στην στη Στοκχόλμη και την Avicii Arena. Ωστόσο, πρόβλημα φαίνεται να δημιουργήθηκε για την διεξαγωγή του τέταρτου ημιτελικού στις 26 Φεβρουαρίου, επειδή ο Tomas Ledin έκλεισε την Avicii Arena εκείνη την ημερομηνία.

Το Melodifestivalen 2022 συνεχίζει να περιβάλλεται από ασάφειες, ειδικά όσον αφορά το θέμα της αρένας. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της ρεπόρτερ του Melodifestivalen του SVT Nyheter, Helin Pakdemir, οι υπεύθυνοι του Melodifestivalen θα πραγματοποιήσουν σίγουρα τους τρεις πρώτους ημιτελικούς στην Avicii Arena, αφήνοντας αδιευκρίνιστες τις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού.

Αρένα με διπλή κράτηση

Ωστόσο, η ημερομηνία είναι ακόμα αβέβαιη. Την ημέρα πριν από τον τέταρτο διαγωνισμό, ο Tomas Ledin έχει κλείσει την αρένα για μια σχεδόν sold-out επετειακή συναυλία, ενώ ο ίδιος ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι δεν θα μετακινήσει τη συναυλία του.

Η ανακοίνωση του SVT

Το SVT ανταποκρίθηκε αμέσως μέσα από επίσημη ανακοίνωση στην οποία φαίνεται πως ο Τέταρτος και Πέμπτος ημιτελικός αλλά και ο μεγάλος τελικός του Melodifestivalen 2022 θα λάβουν χώρα στην Friends Arena της Στοκχόλμης!

H Anette Brattström project manager για το Melodifestivalen 2022 αναφέρει:

 Ο συνδυασμός Avicii Arena και Friends Arena είναι μια καλή λύση από τηλεοπτική άποψη. Έχουμε τη μεγάλη συνήθεια να παράγουμε το Melodifestivalen και από τις δύο αρένες. Τώρα είναι πολύ διασκεδαστικό το γεγονός ότι ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό μπορεί επίσης να ζήσει το σόου μας ζωντανά.

Πηγή: SVT

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *