Amanda: “Η ομάδα μου μου λέει να μη βλέπω τα στοιχήματα, αλλά δεν μπορώ!”

Στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νορβηγία πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής “Super Κατερίνα” τη φετινή μας εκπρόσωπο Αμάντα Γεωργιάδη και έτσι έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην ιδιωτική τηλεόραση.

Η Αμάντα μίλησε για το τραγούδι, το βίντεο κλιπ, τη Νορβηγία αλλά και για τις υψηλές θέσεις που κατέχει μέχρι τώρα στα γραφεία στοιχημάτων.

Πιο αναλυτικά, είπε στο φακό της Κατερίνας Καινούριου σχετικά με τα γυρίσματα στη Σύμη:

“Περάσαμε πολύ καλά, η Σύμη ήταν πολύ όμορφη και πιστεύω πως το βίντεο κλιπ θα βγει τέλειο. Το αγόρι μου ζήλεψε λίγο με την προσθήκη του Νικόλα στο βίντεο παρόλο που είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο! Εγώ με τον Νικόλα ήμασταν όμως επαγγελματίες.”

Όσον αφορά το τραγούδι η Αμάντα αποκάλυψε:

“Το τραγούδι το έγραψα πριν ένα χρόνο μετά από ένα χωρισμό. Δεν το έγραψα για την Eurovision αλλά για το άλμπουμ μου αλλά τώρα θα πάει Eurovision. Θα κυκλοφορήσει σε περίπου τρεις εβδομάδες και θα είναι μπαλάντα με αρκετά στοιχεία από τη φωνή μου

Για τη Νορβηγία δήλωσε πως πολλοί δεν ήξεραν για την Ελληνική καταγωγή της αλλά χάρηκαν και ελπίζουμε να μας δώσουν ψήφους!

Τέλος, δε δίστασε να απαντήσει για τη 2η-3η θέση που τη φέρνουν τα πρώτα στοιχήματα:

“Το είδα! Η ομάδα μου μου λέει πως δεν πρέπει να βλέπω τα στοιχήματα αλλά δεν μπορώ γιατί με επισημαίνουν στο Instagram. Είναι όμως ακόμα νωρίς!”

Ο Γιάννης Πουλόπουλος επίσης αποκάλυψε πως έχει ακούσει το τραγούδι χαρακτηρίζοντας το πολύ ιδιαίτερο και δε θεωρεί καθόλου τυχαία την πολύ υψηλή θέση που κατέχει στα στοιχήματα!

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece, για όλα τα νεότερα!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες της Ελληνικής αποστολής στο Τορίνο! Αβάντα στην Αμάντα!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ γλυκιά κοπέλα η Αμάντα μας,βγάζει μια αθωότητα και αμεσότητα! Σίγουρα αυτό είναι ένα από τα πολλά θετικά της!
    Σχετικά με το τραγούδι μας, άκουσα και εγώ το περιβόητο demo της συμμετοχής μας που διέρρευσε πριν λίγες μέρες, και σε συνδυασμό αυτου που άκουσα μαζί με σχόλιο του Ηλία Κοκοτού (σε σελίδα στο Instagram) που λέει ότι λείπει σχεδόν το 60% του τελικού αποτελέσματος και σε συνδυασμό πάντα με την ιδιαίτερη χροιά της Αμάντας αναμένω κάτι πολύ δυνατό που θα έχει αξιώσεις και προοπτικές για τον Μάιο, αν και ακόμα νωρίς! Ελπίζω να μην απογοητευτουμε!!
    Πιθανότατα,πιστεύω, η συμμετοχή μας θα κυκλοφορήσει το πρώτο πενθήμερο του Μαρτίου (ή γύρω στις 7-8) όπως συνήθως συμβαίνει με τις ελληνικές συμμετοχές που όταν επιλέγονται εσωτερικα ανακοινώνονται μια εβδομάδα πριν την λήξη της προθεσμίας. Καλή επιτυχία θα ευχηθώ για ακόμα μια φορά! Και αναμένουμε για τα επίσημα “αποκαλυπτήρια”.

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Το είπα και στο παρελθόν, κατά την διάρκεια της επιλογής όταν προκρίθηκε στους 5…μου θυμίζει τόσο πολύ την Νίκη Πόντε <3. Μου βγάζει μια απίστευτη θετικότητα, ευγένεια, καλοψυχία και θα μαγέψει πολύ κόσμο. Πιστεύω θα την λατρέψουν και εκτός από το τραγουδιστικό κομμάτι θα την ψηφίσουν και για την ευγένεια της ψυχής τους. Την βλέπω και μου βγαίνει ένα αυτόματο χαμόγελο. Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Την βλέπω και θέλω να την αγκαλιάσω. Το κορίτσι που κάθε άτομο θα ήθελε να έχει για φίλη του… Μακάρι να παέι τέλεια και να μπει 3αδα, της αξίζει τόσο πολύ. Θέλω τοσο πολύ να πάει καλά (για την ίδια κυρίως, και έπειτα για την Ελλάδα)

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Φανταζομαι απο αυτη την διαρροη πρεπει να κρατησουμε τον τιτλο απο κει και περα ποιος ειναι υπευθυνος για αυτη τη δημοσιευση του ντεμο? το τραγουδι μαλλον το εχουν ακουσει αρκετα ατομα απο τη showbiz και αυτο απο μονο του ειναι προβληματικο αν κανω σε κατι λαθος διαφωτιστε με.

    Απάντηση
    • tbww
      tbww says:

      Το προβλημα ειναι οτι κυκλοφορεί ένα κακής ποιοτητας ντεμο που το ακουει όλος ο κόσμος και παραλληλα χάνονται προβολές και streams.
      Συνέχεια κατεβασει η ΕΡΤ τα ντεμο βέβαια αλλά έχει κυκλοφορήσει οπότε ανεβαίνουν ξανά σχεδόν καθημερινά.

      Απάντηση
  4. Mara
    Mara says:

    Είναι 1μισή χρόνο με το αγόρι της και έγραψε πριν 1 χρόνο τραγούδι για τον πρώην της; Εγώ πάντως αν ήμουν το αγόρι της δεν ξέρω αν θα χαιρόμουν με αυτό. Χαχα

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Αν ο φίλος της είναι Νορβηγός δεν νομίζω να κάτσει να σκεφτεί αυτήν την λεπτομέρεια….είναι άνθρωποι με διαφορετική νοοτροπία….μεταξύ μας δεν νομίζω να ζηλέψε κάποιον που η κοπέλα του γνώρισε και ήταν μαζί για 2 ημέρες λόγω δουλειας…..απλά κάτι έπρεπε να πει κι αυτή για την συνέντευξη αχαχαχα….είναι γλυκό κορίτσι….

      Εμάς πάλι το τραγούδι μας ενδιαφέρει να είναι καλό….δεν μας λένε κάτι παραπάνω από εδώ,δεν βγάζει απόσπασμα η ΕΡΤ, στο ζουμί μας βράζουμε!!!!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *