Amanda: “Συμμετέχω με την Ελλάδα γιατί είμαι Ελληνίδα”!

Συνέντευξη έδωσε η Amanda στην Marte Stokkstad, παρουσιάστρια της Νορβηγικής δημόσιας τηλεόρασης και σχολιάστρια του διαγωνισμού. Μεταξύ των όσων ρωτήθηκε ήταν και γιατί συμμετέχει με την Ελλάδα και όχι με την Νορβηγία.

Η απάντηση της Amanda ήταν ξεκάθαρη και δεν ήταν αυτή που λανθασμένα έχει μεταφερθεί στα κοινωνικά δίκτυα:

Εμείς θέλοντας να διασταυρώσουμε τα παραπάνω ζητήσαμε από την Amanda να ακούσουμε το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα και σας μεταφέρουμε αυτολεξεί τα όσα τελικά ειπώθηκαν στην εν λόγω συνέντευξη:

Συμμετέχω με την Ελλάδα γιατί είμαι Ελληνίδα!…Δεν σκέφτηκα ποτέ να δηλώσω συμμετοχή στο MGP γιατί η διαδικασία με τους ημιτελικούς και τις μονομαχίες με τρομάζει. Το τραγούδι εκτίθεται για πέντε εβδομάδες και αυτό με αγχώνει!

Αυτή ήταν η απάντηση της Amanda στο ερώτημα γιατί δεν συμμετείχε ποτέ στο MGP και όχι γιατί το θεωρεί τσίρκο, όπως ψευδώς ειπώθηκε!

Update:

Λίγο μετά το άρθρο μας το Eurovision Norway ζητά δημοσίως συγγνώμη για το λάθος τους και την αναστάτωση που προκάλεσαν:

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να διαστρεβλώνονται δηλώσεις. Μπράβο σας για την αποκατάσταση της αλήθειας!

    Άραγε αυτοί που έγραψαν για “τσίρκο” θα κάνουν διόρθωση;;;;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ζητησαν ηδη δημοσιως συγγνωμη. Εμενα δεν με ενοχλησαν τοσο αυτοι, όσο καποιοι Ελληνες “fans” που απο χθες σταυρώνουν στα σοσιαλ την Αμαντα για την υποτιθέμενη δήλωση…και στο μεσοδιάστημα της δημοσιευσης του αρθρου κ της συγγνώμης του Eurovision Norway (μερικα λεπτά χρειάστηκαν), κράζαν κατά την προσφιλη τους τακτική κ εμάς…λέγοντας πως εμείς τι θα λέγαμε κλπ κλπ… Φέτος λοιπόν θα μας βρισκουν συνεχως μπροστα τους..δεν θα τους αφησουμε σε χλωρο κλαρι. Η τοξικότητα και η εμπάθεια έχει κ ένα όριο!

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Μπράβο σας!!!!
        Ώρες ώρες δεν παλευομαστε ως λαός με τίποτα!!!!οσο για αυτούς τους “ελληνες” που αν δαγκώσουν την γλώσσα τους κινδυνεύουν με δηλητηρίαση ας περιμένουν πρώτα το τραγούδι και μετά αν δεν τους αρέσει ας κρίνουν…βέβαια η εμπάθεια των Νορβηγών στην Αμάντα??στην Ελλάδα???κάνει μπαμ από το ότι ζήτησαν συγγνώμη….και πάλι μπράβο σας!!!!!

        Απάντηση
        • James
          James says:

          Έχεις κάποια ψευδαίσθηση πως ακόμα και το τραγούδι να είναι αριστούργημα οι συγκεκριμένοι θα πουν έστω και μια θετική κουβέντα;
          Ακόμα να τους μάθετε;

          Απάντηση
          • Camelaki
            Camelaki says:

            James όχι απλά αν είναι όντως τόσο καλό το τραγούδι όσο το περιέγραψαν τα παιδιά της σελίδας εδώ θα τους πάρουν παραμαζωμα οι νοήμονες φαν….τον άνθρωπο τον ανάποδο να τον ισιωσεις δεν γίνεται!!!!!

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *