Amanda: “Σε τρεις εβδομάδες θα κυκλοφορήσει το τραγούδι”!

Η Amanda μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή επέστρεψαν  από την Σύμη. Μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ1, Studio 4 με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, παρακολουθήσαμε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Amanda στην ελληνική τηλεόραση.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το video clip και τους θετικούς οιωνούς από τα στοιχήματα (που συνεχίζουν να μας φέρνουν στο τοπ5), η Amanda επέστρεψε στην Αθήνα. Προτού αναχωρήσει από τη Σύμη, η Amanda κάθισε – ψηφιακά – στο καναπέ του Studio 4, για να δώσει απαντήσεις σε όλα όσα μας απασχολούν, αλλά και για να συστηθεί καλύτερα στο ελληνικό κοινό.

Η εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision 2022 μίλησε αρχικά για τα μέρη που έχει πάει διακοπές εντός Ελλάδας, τονίζοντας πως κάθε χρόνο πηγαίνει στα Ιωάννινα. Παρ’ όλα αυτά, δεν επισκέφτηκε τη γιαγιά της σε αυτή της την επίσκεψη, επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει την επόμενη φορά που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η Amanda εξέφρασε την ικανοποίησή της για τα γυρίσματα του video clip, προχωρώντας στην αποκάλυψη πως σε τρεις εβδομάδες θα ακούσουμε τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ερωτώμενη για τις αντιδράσεις στη Νορβηγία για το ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, η Amanda ανέφερε πως άπαντες εξεπλάγην με την εξέλιξη αυτή, παρ’ όλα αυτά την υποστηρίζουν σε αυτό το εγχείρημα.

Επίσης, η εκπρόσωπός μας αποκάλυψε πως παρακολουθεί τα στοιχήματα και ελπίζει να αρέσει το τραγούδι μας όταν θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τέλος, η Amanda εκθείασε τον ελληνικό τρόπο ζωής και δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει καριέρα και στην Ελλάδα, μετά το πέρας του διαγωνισμού του Τορίνο.

Την εμφάνισή του στο Studio 4 έκανε και ο σκηνοθέτης του video clip, Κώστας Καρύδας. Ο Κώστας Καρύδας αναφέρθηκε, αρχικά, στους λόγους επιλογής της Σύμης ως τοποθεσίας, τονίζοντας πως είναι ένα ξεχωριστό μέρος και πως ελπίζει να αποτυπωθεί αυτό στο τελικό video clip.

Η ιστορία του video clip βασίζεται στα συναισθήματα και αυτό θα αποτυπώνεται στην τελική μορφή του video clip. Τέλος, ο έμπειρος σκηνοθέτης μας προϊδέασε για ένα ιδιαίτερο ποιοτικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, το οποίο και θα μας κάνει όλους περήφανους.

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

 

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τζινα
    Τζινα says:

    καλησπερα και καλη επιτυχια να χουμε .Ανυπομονω να ακουσω το τραγουδι ,αν και σημερα μου φανηκε λιγο αμηχανη η συνεντευξη και λιγο στεναχωρημενη η Αμαντα μας .Ελπιζω ολα να χουν παει καλα και να ειναι απο την κουραση των γυρισματων .Πολλα συγχαρητηρια σε ολη της ομαδα και σας ευχαριστουμε πολυ που μας ενημερωνετε .

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Μου άρεσε πολύ αυτό που είπε ο σκηνοθέτης, ότι συζήτησε με την Αμάντα πρώτα την ιδέα γιατί και η Αμάντα έχει το δικό της καλλιτεχνικό στίγμα και το σεβάστηκε..Νομίζω θα δούμε κάτι πολύ ιδιαίτερο φέτος! Ανυπομονούμε!

    Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Τζίνα αν μπεις στο ποστ “συμμετέχω με την Ελλάδα γιατί είμαι Ελληνίδα” θα δεις ότι οι Νορβηγοί δημιούργησαν ένα θέμα εκ του όυκ άνευ από συνέντευξη της Αμάντα όπου αλλά είπε η κοπέλα αλλά έγραψαν αυτοί….την “κατηγόρησαν” αλλά μετά από παρέμβαση της σελίδας εδώ αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη…ίσως γι αυτό ήταν έτσι η Αμάντα….δεν είναι λίγο η χώρα στην οποία ζει τόσα χρόνια να της φέρεται έτσι….

    Απάντηση
    • Τζίνα
      Τζίνα says:

      Καλησπέρα,ναι το διάβασα και μάλλον εκεί οφείλεται .Την στεναχώρησαν και την διαπομπευσαν χωρίς λόγο .Όμως έχω δει και άλλες συνεντεύξεις της και ήταν πολύ δοτική και χαρούμενη ☺️☺️☺️Την στηρίζουμε και μας κάνει περήφανους με την απλότητα της

      Απάντηση
  4. Petros
    Petros says:

    Δεν ξερω αν φταιει η Στεφανια απο περσι που ηταν η χαρα της ζωης, αλλα θα ηθελα λιγο παραπανω ενθουσιασμο απο την Αμαντα. Περσι η επιτυχια της Στεφανιας δεν ητεν στο μετριοτατο τραγουδι της αλλα και στην εν γενει παρουσια της.

    Απάντηση
    • EurovisionTales
      EurovisionTales says:

      Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Η κοπελα χαμογελαει πλατια και μεσα απο τη ψυχη της, εγω δεν περιμενα να χοροπηδαει μια κοπελα που σπουδαζει ιατρικη, ειναι χαμηλων τονων και συγκροτημενη.
      Επισης οσο συνεσταλμενη και αν ειναι δεν μας προιδεαζει αυτο για το πως θα ειναι στη σκηνη!
      Για το πως εμφανιστηκε η Στεφανια στη σκηνη ευθυνεται κατα κυριο λογο ο Φωκας και η δουλεια που εκαναν μαζι, εννοω για τη παρουσια της, γιατι το οτι η Στεφανια εχει χαρισμα και φωναρα ειναι δικα της καθαρα.
      Εχω ακουσει πολλες συνεντευξεις του Φωκα και ξερει ποσο σημαντικο ειναι να αιχμαλωτιζεις και οπτικα το κοινο ( με ενα βλεμμα, με το υφος κλπ ) οποτε με τις συμβουλες του δεν θα εχει κανενα προβλημα η Αμαντα.

      Απάντηση
  5. Vasilis
    Vasilis says:

    Συμφωνώ με τον Πέτρο. Η Στεφανια πέρσι όντως η χαρά της ζωής, σου έβγαζε τέτοια θετική αύρα που δεν γινόταν να μην την λατρέψεις και γιαυτό είναι και η μόνη άγνωστη που πήγε στη Eurovision και αγαπήθηκε από τους Ελληνες. Βέβαια ήταν λίγο ανχωμένη την πρώτη χρονιά αλλά λόγω των ελληνικών της τα οποία βελτίωσε με το καιρό. Από την άλλη και η Αμάντα μας είναι μια πολύ όμορφη και γλυκιά παρουσία, φαίνεται ότι ειναι λίγο χαμηλών τόνων, έτσι όμως μπορεί να είναι ο χαρακτήρας της. Δεν σημαίνει κάτι το ότι δεν ηταν τόσο ομιλητική στην πρώτη της συνέντευξη, στις επόμενες που θα πάει από κοντά και μέχρι το Μάιο θα είναι καλύτερα. Είναι και λίγο αυτή η σκανδιναβική κρυάδα, αν είχε μεγαλώσει εδώ θα ήταν αλλιώς.

    Απάντηση
    • EurovisionTales
      EurovisionTales says:

      Καμια απολυτως σημασια δεν εχουν οι συνεντευξεις, no one cares, δεν επηρεαζουν με τιποτα το αποτελεσμα. Θυμιζω την Blance απτο Βελγιο που δε μπορουσε να μιλησει σε συνεντευξη και πηγε μια χαρα εντελει γιατι ειχε τραγουδαρα.
      Ολο το θεμα ειναι τα 3 λεπτα πανω στη σκηνη. Κανεις δεν θα ψηφισει καποιον επειδη ειδε μια συνεντευξη και ηταν fun, αλλιως ο Slavko απτο Μαυροβουνιο ( με το μαλλι-ελικοπτερο! ) θα ειχε κερδισει το 2017.

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Τόσα χρόνια που βλέπω Γιουροβίζιον πλέον στέκομαι σε μικρές λεπτομερειες.. έχω προσέξει ότι την επιτυχία του τραγουδιού και του καλλιτέχνη την καταλαβαίνεις και από τις συνεντεύξεις τύπου μετά τις πρόβες στην εκάστοτε διοργάνωση….το τραγούδι που θα πλασαριστεί ψηλά στην βαθμολογία έχει μια αίθουσα γεμάτη με δημοσιογράφους με πολλές ερωτήσεις κτλ…σε αντίθετη περίπτωση πηγαίνουν 10 – 15 και αν…εγώ θα το ήθελα τα παιδιά του eurovisionfun που θα πάνε στο Τορίνο να μας ενημερώνουν και για το πώς είναι οι συνεντεύξεις τύπου της Αμάντα σε σχέση με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους….θυμάμαι την χρονιά της Τερζή στην Πορτογαλία την είδα σε βίντεο να επισκέπτεται το κέντρο τύπου και εκτός από τους ελληνες δημοσιογράφους σε όλους τους υπόλοιπους πέρασε αδιαφορη…η πήγε η δεν πήγε ένα και το αυτό….όσο κι αν σου φανεί παράξενο εκεί κατάλαβα ότι δεν θα πάμε καθόλου καλά…..

        Απάντηση
        • Ben
          Ben says:

          Εγώ πάλι θυμάμαι και κάτι Πορτογάλους ξινους που μιλούσαν με κατεβασμένα ξινισμένα μούτρα και πήραν και πρωτιές..Και θυμάμαι κάτι βαλκανικούς προσχαρουσ τύπους με κοτσίδα ελικόπτερο που ήταν μεστην τρελή χαρά και δεν είχαν αφήσει συνέντευξη για συνέντευξη και δεν πέρασαν απαρατήρητοι αλλά στο τέλος τους έφαγε η μαρμάγκα. Δεν παίζουν ρολο αυτά, σημασία έχει το τραγούδι, ολα τ αλλά είναι για να βαυκαλίζεται το escdom.

          Απάντηση
          • Camelaki
            Camelaki says:

            Κάτι δεν κατάλαβες Ben… εγώ δεν εννοώ τις συνεντεύξεις που δίνουν αποσπασματικά σε δημοσιογράφους μέσα στην ημέρα όταν είναι στο διαγωνισμο μιλαω αποκλειστικά για τις συνεντεύξεις τύπου μετά τις προβες και μόνο αυτές….ο Πορτογάλος μπορεί να ήταν ξινός δεν διαφωνώ τι κόσμο είχαν οι συνεντεύξεις τύπου του όμως ξερουμε???ας μας διαφωτίσουν τα παιδιά της σελίδας….γιατί άλλο να έιχε μια αίθουσα γεμάτη δημοσιογράφους και άλλο να ήταν 3 και ο κούκος!!!!Η 2η περίπτωση πχ δεν θα μπορούσε να συμβεί στην Λοριν για ευνόητους λόγους….

          • Camelaki
            Camelaki says:

            Αν πχ μια αίθουσα τύπου χωράει 100 άτομα και οι δημοσιογράφοι που θα πάνε στην συνέντευξη του καλλιτέχνη είναι μόλις 20 με τους περισσότερους από την χώρα του καταλαβαίνεις ότι ούτε το τραγούδι ούτε ο καλλιτέχνης έχει ενδιαφέρον για αυτούς…πόσο πιο απλά να το εξηγήσω????

  6. James
    James says:

    Βγάζει μια αύρα αυτό το κορίτσι που πολύ μ αρέσει.
    Τώρα αν είναι απόμακρη ή οτιδήποτε άλλο όπως αναφέρατε μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους.
    Τα ελληνικά δεν είναι το φόρτε της και δεν το έκρυψε ποτέ οπότε μου φαίνεται λογικό απ’ τη στιγμή που μιλάει μέσω λινκ να είναι πιο συγκεντρωμένη στο να ακούει τις ερωτήσεις για να μπορεί να απαντήσει ίσως ήταν και κουρασμένη.
    Όπως και να χει είναι γλυκύτατη!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *