American Song Contest: Snoop Dog και Kelly Clarkson στην παρουσίαση του διαγωνισμού!

Δύο από τα μεγαλύτερα χαρτιά της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας θα παρουσιάσουν τον πολυαναμενόμενο Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Όπως ανακοίνωσε το NBC και το επίσημο σάιτ της Eurovision, ο Snoop Dog και η Kelly Clarkson θα είναι οι παρουσιαστές του American Song Contest.

Το American Song Contest 2022 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Μαρτίου και θα έχει διάρκεια 8 εβδομάδες, μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή στις 9 Μαΐου. Στον διαγωνισμό θα λάβουν μέρος οι 50 πολιτείες των ΗΠΑ, οι πέντε υπερπόντιες αμερικανικές κτήσεις και η πρωτεύουσα, Ουάσιγκτον.

Ο διαγωνισμός θα αποτελείται από τρεις γύρους: τα προκριματικά, τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό. Στον μεγάλο τελικό, οι φιναλίστ πολιτείες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του “καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού” (Best Original Song) των ΗΠΑ.

Ο θρύλος της ραπ, Snoop Dog, εξέφρασε σε δηλώσεις του την ανυπομονησία του για το εν λόγω εγχείρημα:

Είναι μεγάλη μου τιμή να παρουσιάσω τον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού μαζί με τη μικρή μου αδερφή Kelly Clarkson, γνωστή και ως Miss Texas.

Με τη σειρά της και η έτερη παρουσιάστρια του American Song Contest, Kelly Clarkson, πρόσθεσε:

Είμαι φαν εδώ και χρόνια της Eurovision και είμαι ενθουσιασμένη που αποτελώ μέρος αυτής της προσπάθειας να φέρουμε αυτό το μουσικό φαινόμενο στην Αμερική. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον Snoop και ανυπομονώ να δω το τραγούδι κάθε πολιτείας.

Οι 56 συμμετέχοντες καλλιτέχνες αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς απομένουν ακριβώς πέντε εβδομάδες μέχρι την έναρξη του American Song Contest.

Πηγή: EBU

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *