Eurovision 2022: Ξεκινάνε τα γυρίσματα των postcards στην Περούτζια!

Τα γυρίσματα των καρτ-ποστάλ για τον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 ξεκίνησαν, με την Περούτζια να αποκαλύπτεται ως η πρώτη τοποθεσία.

Το RAI ξεκίνησε τα γυρίσματα των καρτ ποστάλ υπό το σύνθημα «The Sound of Beauty», επιλέγοντας πανέμορφες και γραφικές τοποθεσίες σε ολόκληρη την επικράτεια. Άλλωστε είναι αλήθεια πως η Ιταλία διαθέτει ποικιλία ομορφιάς τόσο σε ορεινές, όσο και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Η Cinguetterai αναφέρει ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες στο κέντρο της Περούτζια , με τις καρτ-ποστάλ να πρόκειται να γυριστούν σε όλη την υπόλοιπη Ιταλία τις επόμενες εβδομάδες. Το RAI δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες που έχουν επιλεγεί.

Οι καρτ ποστάλ εμφανίζονται πριν από την έναρξη κάθε συμμετοχής στον Διαγωνισμό, με κάθε χώρα να έχει διαθέτει και το δικό της βίντεο. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται  και για την προώθηση της οικοδέσποινας χώρας του διαγωνισμού εκείνης της χρονιάς αλλά και να παρουσιάσει τον τραγουδιστή ή το γκρουπ που επρόκειτο να εμφανιστεί.

Το 2021 η καρτ ποστάλ εμφάνιζε όλους τους καλλιτέχνες σε ένα μικρό σπίτι σε ένα μοναδικό μέρος στην Ολλανδία. Οι καλλιτέχνες μαγνητοσκόπησαν την παρουσία τους μπροστά και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν πάνω σε ένα σπίτι που ήταν γεμάτο με αντικείμενα που σχετίζονται με αυτούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την postcard της Ελλάδας το 2021, στο Ρότερνταμ.

Σε ποιά πόλη θέλετε να γίνουν τα γυρίσματα της Ελλάδας; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις στο δρόμο για το Τορίνο.

Πηγή: eurovoix.com

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *