Eurovision 2022: Στην Ούμπρια η συνέχεια των γυρισμάτων των postcards!

Πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα των καρτ-ποστάλ για τον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 ξεκίνησαν, με την Περούτζια να αποκαλύπτεται ως η πρώτη τοποθεσία.

Το Rai συνεχίζει να γυρίζει τις καρτ-ποστάλ με βασικό το σύνθημα του διαγωνισμού «The Sound of Beauty»,  αναδεικνύοντας την ομορφιά της Ιταλίας.

Το Eurofestival αποκαλύπτει ότι η μαγνητοσκόπηση των καρτ ποστάλ συνεχίστηκε στην περιοχή της Ούμπρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρουσιαστούν τόσο οι καταρράκτες Marmore όσο και η πόλη TέρνιΗ επιλογή των δύο τοποθεσιών στην Ούμπρια, αντιπροσωπεύει τον ισχυρισμό που ορίζει την Ούμπρια ως την “πράσινη καρδιά της Ιταλίας”.

Η Rai δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες που έχουν επιλεγεί, παρά μόνο ότι τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει στην Περούτζια.

Οι καρτ ποστάλ εμφανίζονται πριν από την έναρξη κάθε συμμετοχής στον Διαγωνισμό, με κάθε χώρα να έχει διαθέτει και το δικό της βίντεο. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται  και για την προώθηση της οικοδέσποινας χώρας του διαγωνισμού εκείνης της χρονιάς αλλά και να παρουσιάσει τον τραγουδιστή ή το γκρουπ που επρόκειτο να εμφανιστεί.

Το 2021 η καρτ ποστάλ εμφάνιζε όλους τους καλλιτέχνες σε ένα μικρό σπίτι σε ένα μοναδικό μέρος στην Ολλανδία. Οι καλλιτέχνες μαγνητοσκόπησαν την παρουσία τους μπροστά και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν πάνω σε ένα σπίτι που ήταν γεμάτο με αντικείμενα που σχετίζονται με αυτούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την postcard της Ιταλίας το 2021, στο Ρότερνταμ.

 

Σε ποιά πόλη θέλετε να γίνουν τα γυρίσματα της Ελλάδας; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις στο δρόμο για το Τορίνο.

Πηγή: eurofestivalnews

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *