Eurovision 2022: Το Παλάτι των Βενάρων θα φιλοξενήσει την τελετή έναρξης!

Η πρώην βασιλική κατοικία, το Παλάτι της Βενερίας, έχει ανακοινωθεί ως ο χώρος διεξαγωγής της τελετής έναρξης για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Το Παλάτι των Βενάρων (Reggia di Venaria Reale) είναι μια πρώην βασιλική κατοικία με κήπους που βρίσκεται στο Venaria Reale, κοντά στο Τορίνο στην περιοχή της βόρειας Ιταλίας.

Το Παλάτι που χτίστηκε για πρώτη φορά το 1675 και άνοιξε στο κοινό στις 13 Οκτωβρίου 2007 και έκτοτε έχει γίνει σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο και εκθεσιακός χώρος. Από το 1997 περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Κληρονομιάς της UNESCO  και είναι πλέον το 6ο μουσείο με τις περισσότερες επισκέψεις στην Ιταλία από το 2019.

Ο Guido Curto, ο διευθυντής της Consorzio Residenze Reali Sabaude, επιβεβαίωσε στις τοπικές ειδήσεις της RAI  ότι θα φιλοξενήσουν την Τελετή Έναρξης στις 8 Μαΐου. Ο δήμαρχος Fabio Giulivi πρόσθεσε:

Η Eurovision σίγουρα θα αντιπροσωπεύει μια όμορφη επαγγελματική κάρτα. Η πόλη θα πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτό και να  εκμεταλλευτεί τον διαγωνισμό με μια σειρά από εκδηλώσεις που θα μεταφερθούν επίσης στην επικράτειά μας.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision επιστρέφει στην Ιταλία φέτος μετά τη νίκη του Måneskin στο διαγωνισμό του 2021 με το τραγούδι τους “Zitti e Buoni”. Ο διαγωνισμός του 2022 θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο στις 10, 12 και 14 Μαΐου στο PalaOlimpico. 

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις στο δρόμο για το Τορίνο.

Πηγή: eurofestivalnews

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *