Joanne: ”Θα ξαναδοκιμάσω να πάω στην Eurovision”!

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star,“Breakfast at Star”, βρέθηκε η νεαρή τραγουδίστρια Joanne. Η ίδια αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο μουσικό διαγωνισμό The Voice, στο νέο της single με τίτλο Midnight αλλά και στην Eurovision.

Η ίδια δήλωσε:

Θα ξαναδοκιμάσω να πάω στην Eurovision. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Δεν στεναχωρήθηκα. Η Αμάντα που θα μας εκπροσωπήσει είναι τόσο ταλαντούχο κορίτσι και θα μας εκπροσωπήσει τέλεια. Ίσως και εγώ να μην ήμουν έτοιμη, ίσως γίνει στο μέλλον.

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Joanne, αποτελούσε την πρόταση της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI και θα διεκδικούσε την εκπροσώπηση της χώρας μας στην επερχόμενη Eurovision.

Μάλιστα, επέλεξε να συνεργαστεί με γνώριμα πρόσωπα, με τον DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τους ARCADE( Ελλάδα 2020 και 2021), οι οποίοι έχουν επιμεληθεί και το πρώτο της single “Twist in my Sobriety”, της Tanita Tikaram σε μια dance version.

Παράλληλα, στην ομάδα της βρισκόταν και η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνθέτης Sarah De Warren, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλους DJ όπως οι Kaskade, Martin Jensen και Mike Perry, ενώ τα τραγούδια της ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια stream.

Σήμερα κυκλοφόρησε και η νέα της επιτυχία με τίτλο Midnight! Απολαύστε την:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *