Sanremo 2022: Οι La Rappresentante di Lista κέρδισαν τις εντυπώσεις στην γενική πρόβα για τους δημοσιογράφους!

Λιγότερο από 24 ώρες έχουν απομείνει για την έναρξη του 72ου Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo, μέσω του οποίου φυσικά θα επιλεγεί και η συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision 2022. Νωρίτερα είδαμε τους καλλιτέχνες να περπατούν στο κόκκινο χαλί (το οποίο είναι πράσινο) έξω από το Teatro Ariston, ενώ πραγματοποιήθηκε και η γενική πρόβα για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι και έδωσαν τα τελευταία προγνωστικά πριν την έναρξη του φεστιβάλ αύριο βράδυ.

Οι La Rappresentante di Lista (LRDL) το φαβορί σύμφωνα με τους δημοσιογράφους

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι καλύπτουν όλες τις ημέρες του φεστιβάλ από την οροφή του Teatro Ariston, αλλά συμμετέχουν και στα τελικά αποτελέσματα, αφού καθορίζουν περίπου το 1/3 της βαθμολογίας, ανέφεραν σήμερα πως το Ciao Ciao των La Rappresentante di Lista ήταν αυτό που ξεχώρισαν ως το μεγάλο φαβορί για την νίκη.

Το δημοφιλές pop συγκρότημα από το Παλέρμο, είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή τους δημοσιογράφους, που άκουσαν τις studio εκδοχές των υποψήφιων τραγουδιών του φεστιβάλ, αλλά τους εντυπωσίασε εξίσου και η ζωντανή ερμηνεία που παρακολούθησαν για πρώτη φορά σήμερα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν στις ανταποκρίσεις τους, οι LRDL έχουν πολλή ενέργεια στην εμφάνιση τους, ενώ ξεχωρίζει και το μικρό χορευτικό που πραγματοποιούν στο ρεφρέν. Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένουμε την αυριανή τους εμφάνιση στο Ariston, προκειμένου να δούμε αν οι δημοσιογράφοι είχαν δίκαιο σε όλα όσα ανέφεραν μέχρι στιγμής.

Όχι για την Eurovision από τρεις!

Τρεις από τους υποψηφίους του Sanremo 2022 ήδη αποκάλυψαν πως δεν τους ενδιαφέρει η εκπροσώπηση στον διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο. Συγκεκριμένα η βετεράνος Iva Zanicchi, η αγαπημένη της νεολαίας Ana Mena και η ήδη eurostar Emma Marone, ανέφεραν σε σημερινές τους συνεντεύξεις πως δεν θα εκπροσωπήσουν την Ιταλία στην Eurovision 2022, ακόμα και αν κερδίσουν το φεστιβάλ του Sanremo.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο “κόκκινο” χαλί

Το Sanremo πάντως επιστρέφει στην κανονικότητα, αφού μετά την περσινή διεξαγωγή του χωρίς την παρουσία κοινού, αλλά και χωρίς τις παράλληλες εκδηλώσεις, που συγκεντρώνουν φώτα, φλάς και εντυπωσιακές εμφανίσεις στους δρόμους της μικρής πόλης της Λιγουρίας, φέτος το Σαν Ρέμο θυμίζει πραγματικά αντίστοιχες διοργανώσεις προ πανδημίας.

Έτσι, μετά τα ευχάριστα νέα για την 100% πληρότητα στις εξέδρες του Teatro Ariston, σήμερα πραγματοποιήθηκε κανονικά και η τελετή έναρξης του φεστιβάλ, με τους 24 Campioni καλλιτέχνες να φοράνε τα καλά τους και να φωτογραφίζονται στους δρόμους του Σαν Ρέμο, περπατώντας στο κόκκινο χαλί, που όμως είχε πράσινο χρώμα! Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις εμφανίσεις:

Αύριο το βράδυ η αυλαία ανοίγει στο Teatro Ariston με την πρώτη βραδιά του 72ου Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo, όπου θα ακούσουμε τα 12 πρώτα υποψήφια τραγούδια. Φυσικά το Eurovisionfun που αγαπά πολύ το Sanremo θα σας μεταφέρει όλη την εβδομάδα όσα συμβαίνουν εκεί!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με το Sanremo 2022!


Σας περιμένουμε στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής, για να σχολιάσουμε τόσο το Sanremo 2022, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Ας γίνουμε μία μεγάλη διαδικτυακή παρέα, στηρίζοντας την Amanda, συζητώντας φυσικά και αποκλειστικές ειδήσεις, όπου πρώτα εκεί οι συντάκτες του Eurovisionfun θα δημοσιεύουν!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *