Αζερμπαϊτζάν: Ακούστε το “Fade To Black” του Nadir Rüstəmli για την Eurovision 2022!

Στις 16 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Καλημέρα, Αζερμπαϊτζάν» όπου προβλήθηκε από την Δημόσια Τηλεόραση, αποκαλύφθηκε ότι ο Nadir Rüstəmli είναι ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2022.

Περίπου 300 τραγούδια στάλθηκαν στο δημόσιο τηλεοπτικό φορέα, όπου επέλεξαν τα 6 επικρατέστερα καλύτερα τραγούδια και από αυτά κατέληξαν στο τραγούδι “Fade To Black”.

Ακούστε το “Fade To Black” παρακάτω:
Ποιος είναι ο Nadir Rüstəmli;

Ο Nadir είναι 22χρονων, γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1999 στην περιοχή Salyan. Αποφοίτησε από το Αζερμπαϊτζάν University of Tourism Management. Αν και ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική εδώ και 4 χρόνια, εργάζεται στα Τουριστικά εδώ και 7 χρόνια. Εκτός από το τραγούδι, συνθέτει, παίζει πιάνο και κιθάρα αλλά ασχολείται και με τον αθλητισμό.

Συμμετείχε σε πολλούς εγχώριους διαγωνισμούς, όπως στον εθνικό διαγωνισμό τραγουδιού Student Spring 2019 (πρώτη θέση) και στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού YouthVision 2019 (δεύτερη θέση). Επιπλέον, είναι ο νικητής του φετινού “Voice of Azerbaijan”.

Το Αζερμπαϊτζάν έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Β’ Ημιτελικό στις 12 Μάϊου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό της βραδιάς (θέσεις 1-9).

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν; Θα καταφέρει να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2022!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music-Man
    Music-Man says:

    Kακο δεν ειναι, άλλα ειναι κάτι χειρότερο! Ίδιο και περιττό! Αδιάφορο σχετικά. Μου θυμίζει τραγούδι απο ταινια james Bond, τύπου Writings on the Wall του Sam Smith! Ο τυπος εχει φωνάρα! Οκ. Πολλές μα πάρα πολλές και σχεδον ιδιες μπαλάντες μαζευτήκαν! Αντε να δουμε ποιες θα ξεχωρίσουν!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ωραία συμμετοχή και σίγουρα στο λάιβ πρέπει να είναι πολύ δυνατός. Ωστόσο είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί από το Αζερμπαϊτζάν, μια κλασική
    (αξιοπρεπής βέβαια) μπαλάντα που έβαλαν δύο νότες από παραδοσιακό όργανο. (Βλ. 2013/2014/2015 κλπ).Δεν θα έλεγα ότι έχει ιδιαίτερη δυναμική, ή κάτι το ξεχωριστό σαν τραγούδι αλλά σίγουρα δεν είναι κακό. Μάλλον το πιο ενδιαφέρον στην όλη συμμετοχή είναι η ίδια η φωνή του Nadir. 7,5/10.
    Ωστόσο, για φέτος η κατηγορία male μπαλάντα (low ή mid tempo) είναι υπερπλήρης και πολλές από αυτές μοιάζουν μεταξύ τους λίγο ή πολύ (βλ. Πολωνία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Ελβετία, ΗΒ, Ιταλία, Γερμανία). Ίσως η Ιταλία λόγω καλύτερης μελωδίας και ιταλικής γλώσσας κερδίζει ανάμεσα στις τόσες αντρικές μπαλάντες.
    Καλή επιτυχία στο Αζερμπαϊτζάν! Θεωρώ θα βρεθεί και φέτος στον τελικό με αρκετές ελπίδες για μια θέση χαμηλά στην δεκάδα ίσως…
    ΥΓ: η τόση αναμονή για άλλη μια χρονιά από το Αζερμπαϊτζάν, εν τέλει φάνηκε τελείως περιττή.

    Απάντηση
  3. James
    James says:

    Πολύ ωραία φωνή!
    Το τραγούδι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
    Αφού λοιπόν με το Αζερμπαϊτζάν κλείσαμε από τραγούδια,μπορώ να πω ξεκάθαρα πως σε ότι έχει να κάνει στο θέμα μπαλάντα (και φέτος έχουμε πολλές) οι Ολλανδία, Ελλάδα και Σουηδία είναι οι καλύτερες προτάσεις.
    Στην κατηγορία up tempo ξεχωρίζουν Ουκρανία, Αγγλία, Ισπανία και Κύπρος.
    Καλή επιτυχία σε όλους τους καλλιτέχνες και ας κερδίσει ο καλύτερος!

    Απάντηση
  4. s5voice
    s5voice says:

    Σίγουρα φωνάρα ο Nadir. Όσο για το τραγούδι, δεν είναι κακό αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Μια τυπική μπαλάντα είναι με κάποιες έθνικ πινελιές εδώ κι εκεί. Θα μπορούσε να πάει καλά αν υποστηριχθεί σωστά επί σκηνής. Με διαφορά πιο δυνατός ο δεύτερος ημιτελικός από τον πρώτο, κατά τη γνώμη μου.

    Απάντηση
  5. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    2ος Ημιτελικός – Η κατάταξή μου :

    1. Σουηδία
    2. Σερβία
    3. Βέλγιο
    4. Εσθονία
    5. Ιρλανδία
    6. Πολωνία
    7. Τσεχία
    8. Αζερμπαϊτζάν
    9. Αυστραλία
    10. Κύπρος
    —————————
    11. Μαυροβούνιο
    12. Φινλανδία
    13. Μάλτα
    14. Γεωργία
    15. Βόρεια Μακεδονία
    16. Ισραήλ
    17. Ρουμανία
    18. Άγιος Μαρίνος

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *