Αλβανία: Ακουστε την τελική εκδοχή του “Sekret” από την Ronela Hajati!


Για ακόμα μια χρονιά, η Αλβανία επέλεξε τον εκπρόσωπό της για την Eurovision 2022 μέσω του εθνικού της διαγωνισμό τραγουδιού, Festivali i Kenges 60. H μεγάλη νικήτρια ήταν η Ronela Hajati και θα εκρποσωπήσει την χώρα με το τραγούδι “Sekret“. Λίγο μετά την νίκη της δήλωσε πως το τραγούδι της θα ανανεωθεί προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμο.

Η Ronela είχε δηλώσει ότι ήθελε η ανανέωση του τραγουδιού της να γίνει στο Λονδίνο με τον παραγωγό Diztortion, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Shakira, David Guetta και Rita Ora. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν η Ronela ήταν σε θέση να συνεργαστεί με τον Diztortion για αυτή την εκδοχή του “Sekret”.

Ποια είναι η Ronela Hajati;

Η Ronela Hajati γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1989 στα Τίρανα, γνωστή και ως Ronela, είναι Αλβανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και χορεύτρια. Δείχνοντας ενδιαφέρον για τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, η Ronela σπούδασε τόσο μπαλέτο όσο και πιάνο και συμμετείχε τόσο σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού πριν ακολουθήσει μια καριέρα στη μουσική. Η Ronela διακρίνεται για την ευελιξία της στη μουσική, το στυλ και την ερμηνεία. Συμμετείχε σε αρκετούς διαγωνισμούς αλβανικού τραγουδιού και χορού, όπως το Top Fest και το Kënga Magjike. Πολλά τραγούδια της έγιναν μεγάλες επιτυχίες, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Αλβανία έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό (θέσεις 1-8).

Ποιά είναι η γνώμη σας για την ανανεωμένη εκδοχή του “Sekret”; Γραψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2022!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. James
    James says:

    Νομίζω το original ήταν καλύτερο.Επισης θεωρώ πως έπρεπε να μείνει εξ ολοκλήρου στα αλβανικά γιατί με τον αγγλικό στίχο κάπως χάνει.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Οι Αλβανοί νομίζω έχουν master στο να καταστρέφουν τις συμμετοχές τους είτε επί σκηνής είτε με άθλια revamp! Τα revamp που έκαναν στις συμμετοχές τους το 2014, το 2016,το 2017 και φέτος νομίζω είναι τραγικά.
    Δηλαδή άκουσαν το τελικό αποτέλεσμα και είπαν ναι αυτό είναι καλύτερο από την πρώτη εκδοχή; Τουλάχιστον πριν είχε μια πιο “βαλκανική” ταυτότητα τώρα είναι σκέτος αχταρμας ως προς όλα, κλιπ (στη μέγιστη υπερβολή και κακογουστιά), μουσική που προσπαθεί να συνδυάσει ανεπιτυχώς βαλκανικούς,Τραπ,pop, africans ήχους και στίχοι στα αλβανικά στα αγγλικά και στα ισπανικά…. Δηλαδή αν είναι δυνατόν! Τρέμω,αν κρίνω από το κλιπ, για το τι θα δούμε επί σκηνής…
    Μεγάλη απογοήτευση, επιεικως 6/10. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Σαν τραγούδι πιο ωραίο τώρα, σαν βιντεοκλίπ ας μην μιλήσω καλυτερα!!!
    Δεν ξέρω την τύχη του στον διαγωνισμό αλλά είναι από τα τραγούδια που ακούω άνετα λόγω ρυθμού….το έχω ξαναγράψει ότι ένα τραγούδι πρέπει να έχει κάτι στην μουσική του να σε “κρατήσει” για να το θυμάσαι …..

    Απάντηση
  4. s5voice
    s5voice says:

    Αχταρμάς ήταν και παραμένει θεωρώ. Ειδικά το ρεφρέν έχασε κάπως τον δυναμισμό του. Το σίγουρο είναι ότι η Ronela θα το σκίσει επί σκηνής οπότε ίσως πετύχει την πρόκριση.

    Απάντηση
  5. Gus
    Gus says:

    Πολλά μαζί πάρα πολλά μαζί…όπως έγραψε και ένας παραπάνω , λίγο αχταρμας.
    Θα δείξει….πάντως λόγο Λεωνιδα στους 300 έφερνε ο ηθοποιός….

    Απάντηση
  6. Tasha
    Tasha says:

    Καμία σχέση δεν έχει με την Αλβανική μουσική και την σημερινή Αλβανική γλώσσα. Λυπάμαι που θα μας εκπροσωπήσει αυτό το τουρλί-μπάχαλο,
    φρικιό και μπουρδέλο τραγούδι στο Eurovision!
    Όμως, αφού ο ίδιος ο Οργανισμός έχει βγάλει νικητές με τέτοιου τύπου τραγουδιού, πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, δεν θα μου κάνει έκπληξη, εάν κερδίσει και όλας!
    (Πρέπει εσείς από τη μεριά σας να της απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί και να γίνετε ο ιστορικός σας ήρωας, ο μεγάλος Λεωνίδας απλά ένας άχρηστος που θυσιάζεται για τα μάτια μίας μπουρδέλου.)

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Tasha δεν είναι ο Λεωνίδας έτσι κι αλλιώς γιατί ο Λεωνίδας έζησε στην αρχαία Ελλάδα ενώ στο βιντεοκλίπ ειναι υποτίθεται μεσαίωνας δύο διαφορετικές χρονικές περίοδοι οπότε μην αγχώνεσαι 🙂
      Η τραγουδίστρια πάντως θα μπορούσε να είναι αδερφή της Αθήνας new york παίκτριας του bachelor… 😀

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *