Αρμενία: Ακούστε το “Snap” της Rosa Linn για τη Eurovision 2022!

Η μεγάλη μέρα για τους Αρμένιους Eurofans έφτασε. Προ ολίγου έγιναν τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Rosa Linn την Αρμενία στη Eurovision 2022.

Οχτώ ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση πως η 21χρονη ερμηνεύτρια θα εκπροσωπήσει την ανατολικοευρωπαϊκή χώρα, έγινε γνωστή σήμερα η αρμένικη συμμετοχή στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Rosa Linn θα διαγωνιστεί στη σκηνή της Pala Alpitour με το τραγούδι “Snap“. Το “Snap” θεωρήθηκε από τους ιθύνοντες της αρμενικής ραδιοτηλεόρασης ως η καλύτερη επιλογή για την εκπροσώπηση της χώρας στο Τορίνο. Το τραγούδι της Rosa Linn γράφτηκε από την ίδια, η ομάδα της Tamar Kaprelian εργάστηκε για τη παραγωγή.

Μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή της Αρμενίας στη Eurovision 2022 μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Who is Who

Η Rosa Linn είναι μια 21χρονη τραγουδοποιός και παραγωγός από το Vanadzor της Αρμενίας, μια μικρή πόλη με, όπως η ίδια περιγράφει, “αυστηρές, συντηρητικές” απόψεις. Η Rosa άρχισε να παίζει πιάνο σε ηλικία έξι ετών, αλλά η εμπειρία της ως μουσικός ήταν σε μεγάλο βαθμό μια μοναχική εμπειρία: “Είσαι πάντα μόνος σου για να πάρεις τις συναυλίες, να βρεις το κοινό χωρίς καμία περιφερειακή ή παγκόσμια ευκαιρία. Απλά δεν πίστευα ότι η φωνή μου είχε πιθανότητες να ξεχωρίσει, αλλά συνέχισα, δούλεψα σκληρά στην τέχνη και δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου”. Η Rosa βλέπει μεγάλες δυνατότητες στην Αρμενία και θέλει να μειώσει τον φόβο ότι η μουσική από την Αρμενία δεν θα ακουστεί ποτέ. Με την υποστήριξη δυνατών ντραμς και γυαλισμένων synths, η Rosa φέρνει μια σύγχρονη εκδοχή στην indie-pop των τελών της δεκαετίας του ’80 και των αρχών του ’90. Τραγουδάει τόσο στα ρωσικά όσο και στα αγγλικά, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη μιας καλής ιστορίας είναι παγκόσμια.

Πώς σας φαίνεται η επιλογή της Αρμενίας για τη Eurovision 2022;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αρμενίας στη Eurovision 2022!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Έχουμε και επίσημα τα 17 τραγούδια του πρώτου ημιτελικού! (στον οποίο πιστεύω ότι τις θέσεις 7-10 θα διεκδικήσουν πολλές χώρες, λόγω συσσωρευμένης μετριότητας).
    Στα της Αρμενίας, το τραγούδι ξεκινάει όμορφα, είναι αρκετά μελωδικό αλλά νομίζω ότι το ρεφρέν και τελικά αν σύνολο είναι κάπως επαναλαμβανόμενο. Στα αρνητικά ότι έχουν μαζευτεί πολλά πανομοιότυπου στυλ στον ίδιο ημιτελικό άρα δύσκολα θα προκριθούν όλα. Προσωπικά πάντως, το ακούω ευχάριστα. 7/10. Θεωρώ ότι η Αρμενία έχει κάποιες (λίγες μάλλον) πιθανότητες να προκριθεί αν και εμφανώς ο κρατικός φορές δίνει έμφαση στην junior eurovision που επρόκειτο να διοργανώσει. Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  2. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    1ος Hμιτελικός – Η κατάταξή μου

    1. Ολλανδία
    2. Ουκρανία
    3. Λιθουανία
    4. Λετονία (εξαιρετικό live)
    5. Ισλανδία
    6. Αλβανία
    7. Νορβηγία (σαχλαμάρα, αλλά καλοδουλεμένο)
    8. Πορτογαλία
    9. Σλοβενία
    10. Αυστρία
    ————————
    11. Ελλάδα (πληρώνει την κακή ενορχήστρωση και την επιλογή ενός αταίριαστου key change)
    12. Κροατία
    13. Ελβετία (Ό,τι και η Βουλγαρία πέρσι, ευπρεπής αλλά βαρετή)
    14. Μολδαβία
    15. Δανία
    16. Αρμενία
    17. Βουλγαρία

    Απάντηση
  3. Music-Man
    Music-Man says:

    Ανέλπιστα καλό και ιδιόμορφο που μου θυμίζει indie αμερικάνικο στα ορια του solf country/pop υφους αλλοτινών εποχών! Για μενα ξεχωρίζει χωρις να ειναι σπουδαίο, και αν στηθεί καλα στη σκηνή περνά!
    Στoν ημιτελικό μας, θεωρώ οτι αν το δικο μας τραγούδι στηθεί λιτα και οχι με φαμφαρες, θα βρίσκεται ανάμεσα στην 1η και 3η θεση κατάταξης. Η Oλλανδια με την Ουκρανία θα εινια top three!!
    Η ευφυέστατη ενορχήστρωση του, που σταδιακά κλιμακώνεται έξυπνα και δυναμικά και σε γεμίζει συναισθήματα και η ερμηνεία της Amanda απογειώνει απόλυτα το τραγούδι! Άλλωστε αυτο ηθελε και να πετύχει!

    Στο bottom three βρίσκω την Λιθουανία, Σλοβενία και Κροατία! Το ενα χειρότερο από το άλλο! Αλλά όλα αλλάζουν βέβαια πάνω στην σκηνή, και οι φολες μπορει και να περάσουν! Πάντως εμείς είμαστε top three πιστεύω!

    Απάντηση
  4. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Ευχάριστο το τραγούδι της Αρμενίας να και λίγο επαναλαμβανόμενο, μπορεί να έχει κάποιες πιθανότητες πρόκρισης πάντως.
    Η κατάταξή μου στον 1ο ημιτελικό είναι η εξής:
    1: Ελλάδα (η καλύτερή μας συμμετοχή εδώ και χρόνια)
    2: Ολλανδία
    3: Αλβανία
    4: Ουκρανία
    5: Λιθουανία
    6: Αρμενία
    7: Νορβηγία
    8: Κροατία
    9: Πορτογαλία
    10: Σλοβενία

    11: Μολδαβία
    12: Λετονία
    13: Δανία
    14: Αυστρία
    15: Ελβετία
    16: Βουλγαρία
    17: Ισλανδία (αν και δεν νομίζω πως στην πραγματικότητα θα βρεθεί τόσο χαμηλά.

    Απάντηση
  5. James
    James says:

    Όμορφο τραγούδι που θεωρώ οριακά θα προκριθεί στον τελικό αλλά εκεί δεν θα κάνει πολλά πράγματα.
    Είναι απορίας άξιο πώς χώρες όπως η Αρμενία και η Πολωνία που στην junior εκδοχή του διαγωνισμού σαρώνουν στην adult δεν το παλεύουν τόσο πολύ (μένει να δούμε που θα καταλήξει φέτος η Πολωνία).
    Σαν ύφος τραγουδιού είναι παρόμοιο με της Εσθονίας που προσωπικά το θεωρώ λίγο καλύτερο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *