Αρμενία: Μεταξύ δύο καλλιτεχνών για την Eurovision 2022;

Σύμφωνα με τα Αρμενικά μέσα, δύο είναι οι καλλιτέχνες οι οποίοι διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας στο Τορίνο τον ερχόμενο Μάιο.

Σύμφωνα με το “Hraparak“, δύο είναι οι τραγουδιστές που έχουν ταλανίσει το ενδιαφέρον του καναλιού και ένας από αυτούς θα σηκώσει τη σημαία της χώρας. Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες δεν είναι άλλοι από τη Rossa Linn και τον Saro. Η Rossa ήταν το όνομα που είχε διαρρεύσει σύμφωνα με έντονη φημολογία πως έχει ήδη επιλεχθεί από το κανάλι, το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Saro ήταν μέσα στα τρία αρχικά ονόματα που διεκδικούσαν την εκπροσώπηση. Από το EurovisionFun μάθατε πρώτοι πως ο τραγουδιστής αρχικά θα κατέθετε τραγούδι με την υπογραφή της Dream Team. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο εδώ.

Το AMPTV ακόμα δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τον εκπρόσωπο τους τη φετινή χρονιά με τη διορία σιγά σιγά να φτάνει στο τέλος της.

Η τελευταία συμμετοχή της χώρας ήταν το 2019 με το “Walking out” και τη Srbuk η οποία δεν κατόρθωσε να προκριθεί στο Μεγάλο Τελικό.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο τυχερός που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στην Eurovision 2022; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *