Αρμενία: Με την Rosa Linn στο Τορίνο, στις 19 Μαρτίου η ανακοίνωση του τραγουδιού!

Πριν από μερικά λεπτά μέσω του Αρμένιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, AMPTV ανακοινώθηκε ότι η Rosa Linn θα εκπροσωπήσει την Αρμενια στο Τορίνο της Ιταλίας. Το τραγούδι καθώς και το βίντεοκλιπ θα κάνουν πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου.

Λίγα λόγια για την Rosa Linn

Η Rosa Linn είναι μια 21χρονη τραγουδοποιός και παραγωγός από το Vanadzor της Αρμενίας, μια μικρή πόλη με, όπως η ίδια περιγράφει, “αυστηρές, συντηρητικές” απόψεις. Η Rosa άρχισε να παίζει πιάνο σε ηλικία έξι ετών, αλλά η εμπειρία της ως μουσικός ήταν σε μεγάλο βαθμό μια μοναχική εμπειρία: “Είσαι πάντα μόνος σου για να πάρεις τις συναυλίες, να βρεις το κοινό χωρίς καμία περιφερειακή ή παγκόσμια ευκαιρία. Απλά δεν πίστευα ότι η φωνή μου είχε πιθανότητες να ξεχωρίσει, αλλά συνέχισα, δούλεψα σκληρά στην τέχνη και δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου”. Η Rosa βλέπει μεγάλες δυνατότητες στην Αρμενία και θέλει να μειώσει τον φόβο ότι η μουσική από την Αρμενία δεν θα ακουστεί ποτέ. Με την υποστήριξη δυνατών ντραμς και γυαλισμένων synths, η Rosa φέρνει μια σύγχρονη εκδοχή στην indie-pop των τελών της δεκαετίας του ’80 και των αρχών του ’90. Τραγουδάει τόσο στα ρωσικά όσο και στα αγγλικά, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη μιας καλής ιστορίας είναι παγκόσμια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αρμενίας στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν το τραγούδι είναι το “snap” όπως άκουσα, τότε η Αρμενία θα με έχει απογοητεύσει πλήρως. Ελπίζω να είναι απλώς φήμες και ότι δεν θα ακούσουμε αυτό…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *