Βόρεια Μακεδονία: Δείτε απόσπασμα από το Live-on-Tape της Andrea!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η Σερβία, το Μαυροβούνιο και η Βόρεια Μακεδονία ηχογράφησαν τις εφεδρικές εμφανίσεις τους για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Βελιγράδι.

Χθες το απόγευμα κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα της ηχογράφησης του live-on-tape της Βόρειας Μακεδονίας για τη Eurovision 2022. Η αντιπροσωπεία της χώρας έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τα παρασκήνια της ηχογράφησης που έγινε στο Βελιγράδι την Κυριακή.

Τι είναι το live on tape video;

Το 2021 και οι 39 συμμετέχοντες έπρεπε να μαγνητοσκοπήσουν μια εφεδρική παράσταση ως μέρος των πολλών μέτρων έκτακτης ανάγκης που έχει θέσει σε εφαρμογή η EBU για να διασφαλίσει ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Μάιο, ανεξάρτητα από το την εξέλιξη της πανδημίας.

Κάθε χώρα ήταν σε θέση να κάνουν πρόβες για όσο χρόνο επιθυμούν για την ερμηνεία της ζωντανής κασέτας. Ωστόσο, μόνο τρεις προσπάθειες σε διάστημα μιας ώρας δίνονται για τα γυρίσματα της παράστασης που παρακολουθεί η EBU. Η συμμετέχουσα χώρα μπορεί να επιλέξει ποια από τις τρεις παραστάσεις θα χρησιμοποιηθεί. Οι live on tape εμφανίσεις δεν ήταν υποχρεωτικές να είναι ίδιες με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στη Eurovision.

Οι live on tape εμφανίσεις προβλήθηκαν μια εβδομάδα μετά τη Eurovision 2021, ως ένας τρόπος να προβληθεί όλη η σκληρή δουλειά που καταβλήθηκε για τη δημιουργία των επιπλέον παραστάσεων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *