Ελλάδα: Αμάντα και Καλομοίρα μαζί, για την Eurovision εκπομπή της ΕΡΤ!

Η Καλομοίρα βρίσκεται στην Αθήνα και όπως βλέπουμε στα social media, πριν από λίγο συναντήθηκε με την Αμάντα Γεωργιάδη. Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα όπως βλέπουμε από τα χαμόγελα των δύο κοριτσιών, η Καλομοίρα ξεδιαλύνει τα όποια σύννεφα κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν στην σχέση της με την ΕΡΤ, μετά την μη επιβολή της πρότασής της στην φετινή διαδικασία επιλογής. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια ήρθε στην Ελλάδα προκειμένω να συμμετάσχει στην ειδική εκπομπή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης για την Eurovision με πρωταγωνίστρια την Αμάντα.

Όπως έχετε διαβάσει σε προηγούμενο μας άρθρο, η ΕΡΤ προετοιμάζει μία ειδική εκπομπή με θέμα τον διαγωνισμό της Eurovision. Στην εκπομπή αυτή, την οποία θα παρουσιάζει η Αμάντα Γεωργιάδη, η εκπρόσωπος μας στον μουσικό διαγωνισμό θα συναντά πρώην Έλληνες Eurostar. Θα παίρνει τις συμβουλές τους, θα μαθαίνουμε παρασκήνια από τις συμμετοχές τους, ενώ φυσικά όλοι τους θα δίνουν τις ευχές τους στην Αμάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Τορίνο. Η εκπομπή αυτή θα αποτελείται από 6-8 επεισόδια και θα έχουμε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να δούμε την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά, την Στεφανία, αλλά και την Καλομοίρα.

Η Καλομοίρα πάντως δεν έχει αφήσει το όνειρο της να βρεθεί ξανά στην σκηνή της Eurovision και ίσως τα επόμενα χρόνια την δούμε να επιχειρεί και πάλι να εκπληρώσει το όνειρο της!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα όσα αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    εξαιρετική ιδέα αυτή η εκπομπή. Πολύ άμεση και ουσιώδης πρώτα πρώτα για την ίδια την Αμάντα αλλά και για τους υπόλοιπους έλληνες εκπροσώπους που θα θυμηθούν τα παλιά και θα δώσουν τις συμβουλές τους στην φετινή εκπρόσωπό μας. Πότε θα ξεκινήσει αυτή η εκπομπή, γνωρίζετε;
    ΥΓ: αν η Καλομοίρα έχει ένα δυνατό σύγχρονο κομμάτι, θα ήθελα να μας εκπροσωπήσει πάλι στο διαγωνισμό, αλλιώς καλύτερα όχι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *