Ελλάδα: Η Ελευθερία Ελευθερίου στηρίζει την Ελληνική συμμετοχή!

Στην εκπομπή “Τι Λες Τώρα” στο Mega με την Κατερίνα Καραβάτου, εμφανίστηκε πριν από λίγο η Ελευθερία Ελευθερίου με αφορμή την παρουσίαση του Ελληνικού και του Κυπριακού τραγουδιού για την Eurovision 2022.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το ποιά είναι η γνώμη της για τα φετινά τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου. Αναφορικά με το “Die Together” της Amanda Tenfjord είπε ότι της αρέσει πολύ το τραγούδι, με το alternative ευρωπαϊκό στυλ, ενώ για το “ELA” της Ανδρομάχης Δημητροπούλου είπε πως πρόκειται για ένα δυνατό τραγούδι που πιστεύει θα πάει καλα. Τέλος, ευχήθηκε στα δύο νεαρά κορίτσια να κάνουν το καλύτερό τους και να ευχαριστηθούν την όλη διαδικασία.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε εκρποσωπήσει την Ελλάδα στον 57o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο  Μπακού του Αζερμπαϊτζαν, με το τραγούδι “Aphrodisiac” και κατέλαβε την 17η θέση, τερματίζοντας ωστόσο 9η στις ψήφους του κοινού.

Λίγο πριν αποχωρήσει, η Ελευθερία Ελευθερίου ρωτήθηκε αν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision. Η απάντησή της ήταν θετική λέγοντας πως πλέον είναι μεγαλύτερη και πιο έμπειρη, μετά από 10 χρόνια και πιστεύει πως θα πήγαινε καλύτερα.

Θα θέλατε να ξανδείτε την Ελευθερία Ελευθερίου στην σκηνή της Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!


Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece Group, για όλα τα νεότερα!

Πως σας φάνηκε η ελληνική συμμετοχή; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *