Ελλάδα: Θα δούμε τον Good Job Nicky στην Eurovision 2023;

Ήταν για πολλούς το φαβορί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ο Good Job Nicky παρότι δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Τορίνο με το τραγούδι του Heaven Is Sin, κι ενώ νωρίτερα σε δηλώσεις του ήταν αρνητικός σε μία νέα απόπειρα να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision, φαίνεται πως πλέον το σκέφτεται…

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ, πως η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision 2022, o Good Job Nicky σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει πως πιθανόν δεν θα τον ενδιέφερε μία νέα συμμετοχή.

Σε συνομιλία όμως που είχε με το Eurovisionfun και μετά από παρότρυνση μας να δοκιμάσει στο μέλλον, ο Good Job Nicky αν και λακωνικός, δείχνει πλέον να αφήνει αρκετές πιθανότητες σε μία ακόμη προσπάθεια:

Eurovisionfun: Ελπίζουμε να το επιχειρήσεις ξανά γιατί αξίζεις και εσύ την ευκαιρία της Eurovision!

Good Job Nicky: I guess we’ ll see … 

Eurovisionfun: Εμείς το θέλουμε!

Good Job Nicky: Το εκτιμώ αφάνταστα, αλήθεια!

Ο Good Job Nicky εκφράστηκε με τα πιο θερμά σχόλια και για την εκπρόσωπο μας Αμάντα Γεωργιάδη, λέγοντας πως η ευκαιρία τώρα ανήκει στην ίδια, ενώ και αυτός την υποστηρίζει!

I’m rooting for Amanda! Πάνω απ’ όλα σημασία έχει η χώρα μας να πάει καλά. Πάμε να σκίσουμε!

Η Αμάντα ανταπέδωσε στις δηλώσεις του Good Job Nicky με ένα tweet, ενώ σε εμάς ανέφερε πως είναι ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης:

Ακούστε το Heaven Is Sin, που αποτέλεσε την πρόταση του good job nicky και της Cobalt Music για την Eurovision 2022 :

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2022!


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music-Man
    Music-Man says:

    Εννοειται οτι θα τον δουμε τα επόμενα χρονια! Το 2023 η το 2023 κτλ! Και πρέπει! Γιατι εινια και καλλιτεχναρα και ενα διαφορετικό μουσικό προφίλ για την Ελλάδα. Ταλαντούχο παιδι και με μουσικό στίγμα πολυ προσωπικό με διεθνή αποτύπωμα! Ας του κανει του χρόνου απευθείας ανάθεση η ΕΡΤ!

    Απάντηση
  2. Time to be frank
    Time to be frank says:

    Να κάνεις η ερτ…. Ανάθεση (!!) σε ένα πιτσιρικακι που βγήκε πριν ένα χρόνο και όποτε μιλάει χαζογελαει, μασάει τσίχλα και απαντάει στα αγγλικά ενώ τον ρωτάνε στα ελληνικά? Έλεος τι ακούω και διαβάζω!! … Ο γιος του Πάριου να πάρει μέρος σε διαγωνισμό, όπως πήραν και πολύ πιο ταλαντούχοι από αυτόν στο παρελθόν. Όσο για το κομμάτι του που προοριζόταν για Eurovision, ευτυχώς που η ερτ διάλεξε της Amanda. Το να έχει καλή παραγωγή και ενορχήστρωση ένα κομμάτι, δεν σημαίνει ότι αυτομάτως γίνεται κατάλληλο για διαγωνισμό τραγουδιού με 40 κράτη. Τελείως ακατάλληλο για Eurovision το κομμάτι του κ. Βαρθακουρη αφού δεν είχε ούτε καν ρεφρέν και ούτε το θυμάσαι μετά από 2 και 3 ακροάσεις.

    Της Αμάντα είναι έξυπνη επιλογή. Είναι τόσο όσο. Όσο εναλλακτικό χρειάζεται, όσο πιασαρικο χρειάζεται, όσο γιουροβιζιονικο χρειάζεται κτλ…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *