Ελλάδα: Οι Antique επιστρέφουν 21 χρόνια μετά, με νέο χιτ!

Το 2001 οι Antique, δυο Έλληνες ομογενείς από τη Σουηδία, έγιναν διάσημοι μέσα από τη συμμετοχή τους στη Eurovision.

Το συγκρότημα με τους αγαπημένους μας, Έλενα Παπαρίζου και Νίκο Παναγιωτίδη, με το τραγούδι Die for you, έφτασε στην τρίτη θέση του διαγωνισμού, την καλύτερη που κατείχε η χώρα μας έως τότε. Ωστόσο, το συγκρότημα διαλύθηκε το 2003.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, έρχεται μια σούπερ επανένωση του αγαπημένου μας συγκροτήματος. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Παναγιωτίδης έκανε ένα ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να φωτογραφηθεί μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, για την αφίσα που επισημοποιεί την επανένωσή τους.

Αφορμή στάθηκε μια δελεαστική πρόταση που δέχτηκαν για σειρά συναυλιών το καλοκαίρι στη Σουηδία. Λέγεται μάλιστα ότι αρχικά επρόκειτο να κάνουν μια συναυλία μαζί το καλοκαίρι του 2020 αλλά η πανδημία είχε αναστείλει τότε τα σχέδιά τους.

Η τελευταία τους συνάντηση μπροστά στην κάμερα ήταν το καλοκαίρι του 2019 στην Κύπρο. Ο Νίκος είχε κάνει έκπληξη στην Έλενα επάνω στη σκηνή των βραβείων του κυπριακού σταθμού Super FM, με εκείνη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Αυτό που μας ενθουσίασε είναι ότι, οι δύο καλλιτέχνες δεν σκοπεύουν να μην αφήσουν τους φαν τους παραπονεμένους. Πριν από το ταξίδι του Νίκου στην Ελλάδα, η Έλενα βρέθηκε στη Σουηδία όπου διαμένει μόνιμα η οικογένειά της και οι Antique μπήκαν ξανά μετά από χρόνια μαζί στο στούντιο ηχογράφησης.

Όπως αναφέρει το ΟΚ, έχουν ήδη επανακτελέσει μία μεγάλη ελληνική επιτυχία των 90s,  η οποία όμως δεν δεν μπορεί να αποκαλυφθεί ακόμα.

Η πρώτη τηλεοπτική επανεμφάνιση των Antique θα γίνει αυτό το Σάββατο στο Mega Star (η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε λίγο πριν ο Νίκος επιστρέψει στη Σουηδία).

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

Πηγή

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *