Ελλάδα: Στην πρώτη θέση και με διαφορά το Eurovisionfun κατά την παρουσίαση του Die Together!

Με διαφορά στην πρώτη θέση βρίσκεται το Eurovisionfun, μεταξύ των ιστοσελίδων που καλύπτουν τον διαγωνισμό της Eurovision σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Google Analytics, στο Eurovisionfun συντονίστηκαν χθες, Πέμπτη 11 Μαρτίου, 12.562 διαφορετικοί χρήστες, όταν πέρσι στην αντίστοιχη παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής, την ιστοσελίδα μας είχαν επισκεφθεί 5.158 χρήστες.

Επιπλέον σύμφωνα και με το Similarweb, το Eurovisionfun και το μήνα Φεβρουάριο βρίσκεται μακράν μπροστά από τις υπόλοιπες ελληνικές ιστοσελίδες σχετικά με τον θεσμό. Συγκεκριμένα είναι στην θέση νο 186.390 της παγκόσμιας κατάταξης (πολύ υψηλότερα ακόμη και από τις μεγάλες ιστοσελίδες της Eurovision) και στην θέση νο 3.883 στην Ελλάδα! Νούμερα που πέρσι φθάσαμε μόνο τον Μάιο! Οι άλλες δύο ιστοσελίδες με βάση τους την Ελλάδα, δεν εμφανίζονται καν την κατάταξη, κάτι που όπως σημειώνει το Similarweb είναι γιατί έχουν λιγότερο από 50.000 μηνιαίες επισκέψεις, όταν το Eurovisionfun τον Φεβρουάριο είχε παραπάνω από 186.000 επισκέψεις όπως βλέπετε και αναλυτικά παρακάτω:

 

Σας ευχαριστούμε για την καθηλωτική στήριξη και πρωτιά που μας χαρίζετε όλους τους τελευταίους μήνες!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, γιατί το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *