Ελλάδα: Στις 10 Μαρτίου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ η αποκάλυψη της συμμετοχής μας!

Ο κύβος ερρίφθη και η ΕΡΤ οριστικοποίησε την ημερομηνία ανακοίνωσης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αλλά και όπως ειπώθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή του MEGA, “Mega Καλημέρα”, το video clip του τραγουδιού, με το οποίο η Amanda θα διαγωνισθεί στον διαγωνισμό, θα δοθεί στην δημοσιότητα μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ. Φυσικά εφόσον η επικαιρότητα δεν το επιτρέψει, η ανακοίνωση θα λάβει χώρα από κάποια εκ των εκπομπών της ΕΡΤ (πχ το Studio 4).

Όλα είναι έτοιμα και η αρχική πρόθεση της ΕΡΤ ήταν το videoclip να κυκλοφορήσει την προσεχή Πέμπτη 3 Μαρτίου. Δυστυχώς όμως οι δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία, με τα ρωσικά στρατεύματα προ των πυλών του Κιέβου, ώθησε τους ιθύνοντες να μεταθέσουν μία εβδομάδα την δημοσιοποίηση της συμμετοχής μας.

Με την Ελλάδα να βρίσκεται στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων, παρά την διαρροή απλά ενός ημιτελούς demo, η αισιοδοξία είναι διάχυτη στο ραδιομέγαρο πως η χώρα μας θα καταφέρει στο Τορίνο να λάβει μία ακόμη καλύτερη θέση από την περσινή. Θέλοντας λοιπόν να δοθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσοχή στο τραγούδι μας, η ΕΡΤ αποφάσισε να μεταθέσει για την ερχόμενη Πέμπτη 10 Μαρτίου, την κυκλοφορία του video clip. Φυσικά τίποτα δεν εγγυάται πως η κατάσταση στην Ουκρανία θα είναι καλύτερη την άλλη εβδομάδα, παρόλα αυτά όμως η ελληνική δημόσια τηλεόραση επιθυμεί να εξαντλήσει κάθε δυνατό περιθώριο.

Η αντίστροφη μέτρηση πλέον επισήμως ξεκινά!


Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Μια μικρή επισήμανση. Η εκπομπή που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega, λέγεται Mega Καλημέρα. Αν και δεν έχει μεγάλη σημασία, θα προτιμούσα το τραγούδι να παρουσιαστεί στο Στούντιο 4 που είναι μια ψυχαγωγική εκπομπή και όχι μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Πάντως, έχω πολύ καλό προαίσθημα για φέτος. Αν το demo ήταν τόσο υποσχόμενο και έλαβε τόσο διθυραμβικές κριτικές, φαντάζομαι πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα! Γνωρίζετε αν θα ανέβει απευθείας στο κανάλι της Eurovision;

    Απάντηση
  2. James
    James says:

    Εύχομαι για κάτι καλό φέτος.Αν και δυστυχώς ο διαγωνισμός θα επισκιαστεί από τα γεγονότα.
    Επίσης όπως αναφέρθηκε και παραπάνω εύχομαι το βίντεο να ανέβει απευθείας στο επίσημο κανάλι της Eurovision και όχι σε 2-3 διαφορετικά όπως κάθε χρόνο!

    Απάντηση
  3. Greco London
    Greco London says:

    Όλα καλά όμως με τη διαφορά πως το ημιτελές demo κάνει δυστυχώς ακόμη γύρω στο διαδίκτυο και όχι μόνο αυτό αλλά ήδη πολλοί το τοποθετούν στην αρίθμηση των προτιμήσεων τους. Που σημαίνει κάνει πολύ κακό στη συμμετοχή μας.. Αυτό με το πόλεμο δε το καταλαβαίνω δεν έχει λογική σε μια βδομάδα δηλαδή που θα έχει πάρει ο Βλαδίμηρος τα πάντα θα είναι καλύτερα; Και επίσης την τελευταία ομάδα θα γίνουν παρά πολλές ανακοινώσεις των άλλων συμμετοχών και πάλι θα χαθεί μέσα στο πλήθος. Κάποια πράγματα δυστυχώς ενώ είναι τόσο απλά η ΕΡΤ χωρίς μια λογική εξήγηση τα κάνει πιο δύσκολα. Όσο περισσότερο αφήνουν το Demo να παίζει και πολλοί influencers κάνουν reviews στο Demo θέλει πολύ να πειστεί η ΕΡΤ να το βγάλουν τώρα στο διαδίκτυο; Και επίσης το ότι παρουσιάζουν κάθε χρόνο τη συμμετοχή στο τέλος του δελτίου έχει δυστυχώς καταντήσει παλιακο.. Όσο για το τραγούδι μας κι εγώ όπως και όλοι μας ανυπομονώ να το ακούσω ολοκληρωμένο.. Καλή επιτυχία

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Αγαπητε…η επιθεση του ρωσικου στρατου την Πέμπτη 3/3, όπως αναφέρουν ολοι πως θα συμβει, σιγουρα ειναι πολυ πιο σημαντικοι απο καποιους φαν που κάνουν τα τοπ τους στο yt!

      Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Βρε άνθρωπε βγες από τον μικρόκοσμο σου!!!!!σκοτώνονται άνθρωποι “δίπλα” σου και όλη σου η έννοια είναι τα βίντεο κατάταξης στην eurovision???ενσύναισθηση δεν εχεις μόνο γαϊδουρια??κουνα λίγο το κεφάλι σου μπας και επανέλθει το οποίο μυαλό έχεις μέσα στο κεφάλι σου!!!!!άνθρωποι χάνουν ζωές και περιουσίες (τα σπίτια)’τους και εσύ έχεις της eurovision τον χαβα!!!

      Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων από τα παιδιά της σελίδας για το ύφος μου αλλά ως μία χώρα που έχουμε τον ίδιο κίνδυνο να περάσουμε δεν θα μου άρεσε την ίδια ώρα που εμείς θα τρώμε βόμβες στο κεφάλι ένας Σουηδός πχ να κάνει παράπονα για το marketing του τραγουδιού του σε αντίστοιχη σελίδα!!!!
      Μπράβο σας Κε Αργυρίου για την απάντηση σας!!!!!

      Απάντηση
      • Greco London
        Greco London says:

        Γνωριζόμαστε; Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς απλά δε γνωρίζω αν είσαι γαϊδούρι η’ φοράδα.. Όταν δεν γνωρίζεις τους άλλους να σε συμβούλευα πως δεν ειναι καθόλου πρέπον να κανεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Βλέπεις πως κρατάω ενα επίπεδο απεναντίας με εσένα . Για να μην βιαστείς να αρχίσεις το ξεκατίνιασμα απλά να σου πω πως δε σκοπεύω να σου απαντήσω περαιτέρω.
        Αυτό το σάιτ δεν ειναι πολιτικό σάιτ αν δεν απατώμαι αλλα σάιτ για όλους εμάς τους φαν της Eurovision. Ένας θεσμός που όλοι ακολουθούμαι απο μικροί. Αν θέλεις να κανεις πολιτική αντιπαράθεση θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις πολλά αλλα σάιτ.
        Ο πόλεμος που συμβαίνει ειναι τουλάχιστον φρικτός και δεν χρειάζεται να δικαιολογηθώ σε κάποιον που ξεκάθαρα δε με γνωρίζει η’ δε κατάλαβε πως το κίνημα μου απευθυνόταν στις κινήσεις της ελληνικής συμμετοχής. Τη στιγμή που ο διαγωνισμός καλώς κακώς συνεχίζεται όπως συνεχίστηκε για δεκαετίες με χρονιές που είχαμε πολέμους και καταστροφές, εμεις οι υπόλοιποι απλά θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για να ξεχάσουμε όλα τα δεινά της πανδημίας και των πολέμων, οχι πως τα ξεχνάμε απλά να ξεγελάσουμε λίγο, και να έρθουμε σε ενα ενημερωτικό ψυχαγωγικό σάιτ όπως αυτό που το ακολουθώ για χρόνια, και να εχω την απεριόριστη χαρά να κραχτώ απο άτομα όπως εσένα που ξεκάθαρα δεν καταλαβαίνουν..
        Δυστυχώς αυτός ο πόλεμος και οι συνέπειες τους θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό..
        Παρόλα αυτα αν δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε τις παρατηρήσεις μας σε αυτό το σάιτ τότε ίσως να μην υπάρχει αυτός ο χώρος για να εκφράζουμε τις απόψεις μας ΕΛΕΥΘΕΡΑ.. Οχι στον φασισμό, οχι στο bulling, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ και φυσικά ναι στην Eurovision που ενώνει τους λαούς μέσω της μουσικής. Αν δε σε ικανοποίησε η απάντηση μου δε πειράζει..

        Απάντηση
        • Camelaki
          Camelaki says:

          Πολιτικό σάιτ εννοείται πως δεν είναι όμως ακόμη και αν αγαπάμε τον διαγωνισμό δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε για αυτόν σε μια στιγμή που τα γεγονότα μας ξεπερνάνε!!!!από την στιγμή λοιπόν που ούτε αυτό δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις ως φαίνεται από την απάντηση σου χαίρομαι που δεν γνωριζόμαστε για ευνόητους λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσω περαιτέρω….όσο για “ξεκατινιασμα” ψάξε αλλού….

          Απάντηση
  4. Greco London
    Greco London says:

    Καλά σίγουρα από αυτής της άποψης να συμφωνήσουμε απόλυτα. Μαυρίλα και ένα τεράστιο δραμα για όλους εκεί τους ανθρώπους.

    Απάντηση
  5. Ben
    Ben says:

    Ανυπομονούμε. Βλέπω σε ξένα site οτι οι μεγαλες προσδοκιες για ενα νεο φαβορι απο τις χωρες που δεν εχουν βγαλει ακομα το τραγουδι τους αφορουν στην Ελβετια και την Ελλαδα. Για αλλες χωρες που εχουν εθνικους τελικους και δεν χουν αποφασισει ακομα (πχ Σερβια) δεν υπαρχει προσοδκια για καποιο κομματι που θα παει ιδιαιτερα ψηλα, ενω για αλλες που θα ανακοινωσουν το τραγουδι με εσωτερικη επιλογη επισης δεν υπαρχει τοση αναμονη (βλεπε Αζερμπαιτζαν, Κυπρος), εξου και χαμηλα στα στοιχηματα ενω Ελλαδα και Ελβετια ειναι ψηλα αυτη τη στιγμη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *