Ηνωμένο Βασίλειο: Δείτε την live εμφάνιση του Sam Ryder στο The Nikolaos Tsitiridis Show!

Για τις ανάγκες του Live On Tape Video βρέθηκε στην Σόφια, ο Sam Ryder, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να εμφανιστεί και στο δημοφιλέστερο talk show της βουλγαρικής τηλεόρασης, ερμηνεύοντας φυσικά το Space Man.Στο The Nikolaos Tsitiridis Show, εκπομπή που παρουσιάζει ο ελληνικής καταγωγής Νικόλαος Τσιτιρίδης και είναι η μακροβιέστερη late night εκπομπή της τηλεόρασης της Βουλγαρίας, ήταν καλεσμένος ο Sam Ryder. Ο δημοφιλής Βρετανός καλλιτέχνης που έχει φέρει το Ηνωμένο Βασίλειο μετά από πολλά χρόνια, τόσο ψηλά στα στοιχήματα, ερμήνευσε ζωντανά το Space Man.

O Sam Ryder θα βρεθεί σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες πριν φυσικά ταξιδέψει το Μάιο στο Τορίνο, για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Πως σας φάνηκε η εμφάνιση του Sam Ryder; Θα δικαιώσει τα προγνωστικά των στοιχημάτων που τον φέρνουν τόσο ψηλά;


Ψήφισε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σε κάποια σημεία δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα οι ψιλές του, αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι ήταν μια καλή ερμηνεία. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος πιστεύω ότι το ΗΒ κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στη 10αδα. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να μπει στην 5άδα, αλλά δεν το θεωρώ απίθανο. Καλή επιτυχία!!
    ΥΓ: θα υπάρξει ενημέρωση για το LoT της Αμάντας;
    Παρατηρώ μια ανοδική τάση στα στοιχήματα και εκτιμω ότι σχετίζεται με το LoT μιας και λογικά δεν θα δούμε σε κάποιο πάρτυ την Αμάντα να ερμηνεύει λάιβ πριν τις πρόβες τον Μάιο.

    Απάντηση
  2. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Θα μπορούσατε να μου απαντήσετε αν υπάρχει στα πλάνα σας να ανέβει αυτές τις μέρες η στήλη Τα παραγιουροβιζιονικά; Είναι η αγαπημένη μου στήλη καθώς περιλαμβάνει πολλές αποκλειστικές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις, ειδικότερα για την ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή που μόνο από εδώ μαθαίνουμε. Συγχαρητήρια για το site σας. Κάνετε εξαιρετική δουλειά! Συνεχίστε έτσι!

    Απάντηση
  3. James
    James says:

    Αν δεν μπει και φέτος στην δεκάδα το Ηνωμένο Βασίλειο,θα πιστέψω κ εγώ για πρώτη φορά στην ζωή μου ότι όντως τους μισούν οι Ευρωπαίοι και γι’αυτό δεν τους ψηφίζουν…..

    Απάντηση
  4. T.R
    T.R says:

    Prosopika den pistevo oti avto to tragoudi tha vrethi 10ada. Vevea poli kalitero apo ta proigoumena hronia alla kamia shesi me to epipedo pou estelnan tin dekaetia tou 80 kai tou 90. I televtea fora pou mou arese tragoudi tou UK itan to 1998. Ektote orea itan to 2002 kai to 2009 mono. Ola ta alla dikaios patosan.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *