Η.Π.Α. : Οι συμμετέχοντες του πρώτου γύρου του American Song Contest 2022!!

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαρτίου πρόκειται να λάβει χώρα το πρώτο show του πρώτου American Song Contest, της Αμερικανικής εκδοχής του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στον οποίο θα λάβουν μέρος οι 50 πολιτείες της Ένωσης, τα 5 υπερπόντια εδάφη των Ηνωμένων Πολιτειών ( Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι, Αμερικανικές Σαμόα, Βόρειες Μαριάνα Νήσοι,  Γκούαμ, Πουέρτο Ρίκο) και η πρωτεύουσα της Ένωσης, Ουάσιγκτον Περιφέρεια της Κολούμπια.

Στο πρώτο show της Δευτέρας 21 Μαρτίου 11 Πολιτείες και Εδάφη θα διαγωνιστούν για τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στους 2 ημιτελικούς του διαγωνισμού.

Οι καλλιτέχνες που πρόκειται να συμμετάσχουν στον πρώτο γύρο προχώρησαν σε ανακοινώσεις μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Έτσι στον πρώτο προκριματικό θα διαγωνιστούν:

  1. Άιοβα : Alisabeth Von Presley
  2. Άρκανσω: Kelsey Lamb – “Never Like This”
  3. Γουισκόνσιν: Jake’O
  4. Ιλλινόι : Justin Jesso
  5. Ινντιάνα : UG skywalkin – “Love For My City”
  6. Κοννέκτικατ: Michael Bolton
  7. Μιννεσότα: Yam Haus
  8. Μισσισσίππι: Keyone Starr
  9. Οκλαχόμα: AleXa – “Wonderland”
  10. Πουέρτο Ρίκο: Christian Pagán – “LOKO”
  11. Ρόουντ Άιλαντ: Hueston – “Held On Too Long”

Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους έχουν ήδη δημοσιεύσει τους τίτλους των συμμετοχών τους, ενώ άλλοι αναμένεται να το κάνουν άμεσα τις επόμενες μέρες ή την ημέρα που θα διαγωνιστούν.

Ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού λοιπόν ξεκινάει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 9 Μαΐου, μία μέρα δηλαδή πρίν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός θα προβληθεί μέσα και από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun.com για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον παρθενικού Αμερικανικό Διαγωνσιμό Τραγουδιού 2022. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *