Ισραήλ: Ο Michael Ben David θα συνοδεύεται απο πέντε χορευτές στη σκηνή της Eurovision!

Ο Michael Ben David , εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Eurovision 2022, θα συνοδεύεται από πέντε χορευτές στη σκηνή του Τορίνο.

Σε μια ιστορία μέσα από το Instagram που έκτοτε έχει διαγραφεί, ο Michael αποκάλυψε ότι θα τον συνοδεύουν στη σκηνή στο Τορίνο πέντε χορευτές. Ένας από αυτούς τους χορευτές είναι ο Tomer Tenenbyom. Ο Tomer ήταν ανάμεσα στους χορευτές για το Ισραήλ στη Eurovision 2015 και 2017. Στη Eurovision 2019, χορογράφισε την καρτ ποστάλ για το Μαυροβούνιο και ήταν επίσης χορευτής για την εμφάνιση της Netta κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Τελικού.

Ο Michael αποκάλυψε επίσης στην ίδια ιστορία ότι η ισραηλινή αποστολή συνεργάζεται με έναν χορογράφο που έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένης της Dua Lipa. Καλλιτεχνικός σκηνοθέτης και υπεύθυνος για την σκηνική παρουσία του Ισραήλ φέτος θα είναι ο Marvin Dietmann.

Ποιος είναι ο Michael ;

Ο Michael Ben David γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1995 στο Petah Tikva και είναι ρωσικής, γεωργιανής και ουκρανικής καταγωγής. Παράλληλα με το τραγούδι, ο Michael έχει εμπειρία και στην υποκριτική. 

Michael-Ben-David

Το Ισραήλ φέτος θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού με τον Michael να ερμηνεύει το “I.M” και να θέλει να συνεχίσει το σερί προκρίσεων της χώρας από το 2015.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2022!

Πηγή: eurovoix

Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *