Κύπρος: Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για το τραγούδι της Eurovision 2022!

Με σχετικό trailer το ΡΙΚ μας ενημερώνει για όλα όσα ήδη γνωρίζουμε, πως δηλαδή το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022 αλλά και ο καλλιτέχνης και η συνθετική ομάδα της συμμετοχής, θα ανακοινωθούν την Τετάρτη στις 9 Μαρτίου.

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε το τραγούδι θα δοθεί στην δημοσιότητα την Τετάρτη στις 9 Μαρτίου, μέσα από την εκπομπή του ΡΙΚ Όλα Στον Αέρα. Αυτό που μας προκαλεί κάποια εντύπωση ομολογουμένως, είναι όσα αναφέρονται στον OGAE Greece, για την περαιτέρω δημοσιοποίηση του τραγουδιού στις διάφορες πλατφόρμες. Σύμφωνα λοιπόν με όσα μεταδίδει ο OGAE Greece, το τραγούδι θα μεταδοθεί για πρώτη φορά την Τετάρτη στις 16.30, μέσα από την εκπομπή του ΡΙΚ, Όλα Στον Αέρα. Ακολούθως θα ανέβει στην ιστοσελίδα και τα social media της Panik στις 10 Μαρτίου και στις 11 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Πρακτικά το παραπάνω σημαίνει, εφόσον ισχύει, πως την Τετάρτη 9 Μαρτίου ο μοναδικός τρόπος κανείς να ακούσει την κυπριακή συμμετοχή είναι μέσα από την εκπομπή του ΡΙΚ, αφού το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο στις μουσικές πλατφόρμες μετά από δύο ημέρες. Μένει βέβαια να δούμε αν πράγματι αυτή θα είναι η χρονική ακολουθία:

  • 9/3: Ανακοίνωση από το Όλα Στον Αέρα – ΡΙΚ1 (16.30)
  • 10/3: Ιστοσελίδα της PANIK 
  • 11/3: Λοιπές μουσικές πλατφόρμες

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενα άρθρα μας, η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα, όπου η Ανδρομάχη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, μπήκε στο στούντιο και ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τραγουδιού.

Εκεί βρισκόταν και ο συνθέτης του τραγουδιού Alex Papaconstantinou. Το τραγούδι της Κύπρου έχει έντονα ethic στοιχεία, τα οποία όπως το lifeNewscy γνωρίζει, θα εμπλουτιστούν με μπουζούκι, για να έχει πιο «ελληνικό» ήχο!

Τους στίχους υπογράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ η λέξη «Έλα» κυριαρχεί. Το Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού.

Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη 9 Μαρτίου για την ανακοίνωση της κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2022!

 

 

21 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Όχι που η πανικ δεν το κρατούσε για πάλι μόνο στην ιστοσελίδα της 2 μέρες
    Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή ν κλάψω

    Ας έλεγαν καλύτερα επίσημη κυκλοφορία 11/3

    Απάντηση
    • Βa_CY
      Βa_CY says:

      Εγώ πάντως πιστεύω οτι φέτος η Κύπρος θα τα πάει τέλεια!! Όσο για Ελλάδα θα τα πάει καλα αλλα θα ξεφουσκώσει αυτός ο τίτλος τ φαβορί

      Απάντηση
      • GeorgeCY
        GeorgeCY says:

        Αν με την διαρροή του ντέμο η Ελλάδα ανέβηκε στα στοιχήματα, φαντάσου τί έχει να γίνει αν έχουν κάνει καλή δουλειά με την τελική εκδοχή.
        Η Ελλάδα είναι σίγουρα τοπ 5.
        Όσο για εμάς, οι περιγραφές του τραγουδιού είναι απογοητευτικές.
        Η Ανδρομάχη είναι μέτρια.
        Ο Alex P. έχει να γράψει χιτ από το 2018.
        Να κάνουμε τον σταυρό μας αν περάσουμε τελικό.

        Απάντηση
        • Thomas
          Thomas says:

          Εσύ βαλτός πρέπει να είσαι και το παίζεις και καλά Κύπριος. Χαλάρωσε βρε αγόρι μου! Από τις περιγραφές έβγαλες πόρισμα και κάνεις και τοποθετήσεις η Ελλάδα αυτό και η Κύπρος εκείνο; Ο Αλεξ Π λες έχει να γράψει χιτ από το 2018, έχεις αναρωτηθεί συνθέτες τραγουδιών που μπαίνουν στο τοπ 10 της γιουροβίζιον πόσα χρόνια έχουν να κάνουν χιτ αλλα στην Γιουρο πάνε καλά; Γιατί τόσο άχτι με την Κύπρο και τον Άλεξ;

          Απάντηση
          • GeorgeCY
            GeorgeCY says:

            Εγώ είμαι πολύ περισσότερο Κύπριος από εσένα που για κανένα υπάλληλο της Πανίκ σε κόβω.
            Το τραγούδι έγραψαν ότι είναι έθνικ, με μπουζούκια και ελληνικό στίχο στο ρεφρέν. Δηλαδή εντελώς παλιακό.
            Ο Alex P. την Τάμτα την κατέστρεψε. Γιατί τώρα λοιπόν να του έχω εμπιστοσύνη, που δεν έχει και κανέναν καλλιτέχνη της προκοπής;

        • Λουκάς
          Λουκάς says:

          @GeorgeCY Μάλλον σε απέρριψε το Ρικ εσένα για αυτό και βγάζεις χολή τόσο καιρό για τη Κύπρο, όπως οι Ελλαδιτες που κράζουν την Αμάντα χωρίς να ακούσουν το τραγούδι και κρίνουν για πάτους και άλλα κουραφέξαλα, και εσυ αυτό κάνεις, δεν γίνεται να λες να παει η Ελλάδα τοπ5 χωρίς να ακούσεις τραγούδι και να λες για τη Κυπρο ότι θα αποτύχει χωρίς επίσης να έχεις ακούσει τραγούδι, δεν έχεις καμία λογική, και είναι άθλιο να λες του άλλου παιδιού ότι είναι εργαζόμενος της πανικ και άλλες αηδίες για να βγεις απο πάνω, που μόνο απο πανω δεν βγαίνεις, η Ανδρομάχη είναι καταπληκτική, πολύ ωραία παρουσία με εξαιρετική φωνή, περίμενε να ακούσεις το τραγούδι και μετά να κρίνεις, το να είσαι Κύπριος και να λες ότι λες δεν μου είναι παράλογο, κομπλεξικοί υπάρχουν και Ελλάδα και Κύπρο που κράζουν τις συμμετοχές τους κάθε χρόνο, περαστικά. Καλή Επιτυχία στην Αμάντα μας και στην Ανδρομάχη μας, Κύπρος και Ελλάδα είναι ΕΝΑ, ΕΝΑ έθνος δύο συμμετοχές, οι κομπλεξικοί μακριά μας!!!!

          Απάντηση
          • GeorgeCY
            GeorgeCY says:

            Της Ελλάδας το ντέμο το έχουμε ακούσει όλοι , εκτός από εσένα μάλλον και είναι τοπ 3 στα στοιχήματα. Η Ελλάδα πάει για μεγάλα πράγματα.
            Εμείς πάλι έχουμε επιλέξει μια σταρελίτσα της Πάνικ , που ακόμα και στο Voice μόνο ο Σταβέντο γύρισε.
            Όσο για το τραγούδι οι περιγραφές είναι απογοητευτικές.

  2. gogos
    gogos says:

    Και πέρσι νομίζω ότι κάτι ανάλογο έγινε. Θα λεγα ότι είναι και λογικό αφου το ΡΙΚ έχει δώσει λευκή επιταγή στη PANIK στο θέμα “Eurovision”.
    Μακάρι τουλάχιστον να έχει καλό τραγούδι και να δούμε Ελλάδα και Κύπρο στο top10!

    Απάντηση
  3. Κώστας
    Κώστας says:

    Δεν καταλαβαίνω ξαφνικά την σύγκριση Ελλάδας – Κύπρου. Γιατί υπάρχει αυτή η σύγκριση;
    Κάποιος έγραψε χθες σε ένα άλλο άρθρο ότι ξεκινάει από το με ποιον θα ασχοληθούν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα.
    Αν εξαιρέσουμε την τελευταία εβδομάδα το 2018 που η Φουρέιρα πήγαινε για το βραβείο, ανέκαθεν τα Ελληνικά ΜΜΕ ασχολιόντουσαν με την δική μας συμμετοχή.
    Πέρσι η κάλυψη της Στεφανίας VS Τσαγκρινού ήταν 90% – 10%.
    Ακόμα και το ΟΠΕΝ που στήριζε Πάνικ, τις τελευταίες 2 εβδομάδες έπαιζε 45′ Στεφανία και σχεδόν καθόλου Τσαγκρινού.

    Φέτος η Ελλάδα έχει δυναμική. Και επειδή πήγε καλά πέρσι και γιατί άρεσε το ντέμο. Για την Κύπρο ας έχουμε υπομονή 3 μέρες να βγει το τραγούδι.

    Απάντηση
  4. Κώστας
    Κώστας says:

    Τουλάχιστον η Κύπρος μας έχει ελληνικό στοιχείο, σε αντίθεση με της Ελλάδας που έχει ξενοφερτες βλακειες!

    Απάντηση
  5. Kill Bill
    Kill Bill says:

    Εγώ πάλι λέω πολύ δράμα χωρίς λόγο. Καλό η κακό το τραγούδι της Ελλάδας και της Κύπρου οφείλουμε να στηρίξουμε τις χώρες μας το ζητούμενο είναι μια αξιοπρεπή γενικά εμφάνιση. Ας σεβαστούμε πάνω απ’ όλα ότι κάποια ομάδα ανθρώπων εχει δουλέψει για το συγκεκριμένο διαγωνισμό και εκτιθει το έργο της πανευρωπαϊκά. Ως Έλληνες η Κύπριοι πρέπει να στηρίξουμε την χώρα μας και όχι να τους κράζουμε. Ένας διαγωνισμός τραγουδιού είναι στο κάτω κάτω που σκοπός είναι η ψυχαγωγια των τηλεθεατών και φανς. Ας απολαύσουμε το σοου.Και επιτέλους ας σταματήσει αυτή η κόντρα ποιος θα πάει καλύτερα Ελλάδα ή Κύπρος. Αδέρφια είμαστε.
    Καλή τύχη στην Ελλάδα και στην Κύπρο ❤️❤️❤️❤️
    Είμαι Έλληνας btw και δεν κρίνω κάποια σχόλια συγκεκριμένα. Μιλάω γενικα για κάτι που συμβαίνει εδώ και χρόνια!

    Απάντηση
  6. SomeoneCY
    SomeoneCY says:

    GeorgeCY αν εσύ είσαι Κύπριος τότε εγώ είμαι η Ρουσλάνα. Λες συγκεκριμένες ατάκες που τις λέει η γνωστή από πέρυσι κλίκα που κράζει την Κύπρο. Τώρα για τις ip που βρήκε ο Αργυρίου με υφάκι λες και θα μας κάνει να φοβηθούμε, δε λεέι κάτι. Ελλαδίτες έχει και στην Κύπρο ή με vpn μπορεί να επιλέξεις location ακόμα και στη Χονολουλού!

    Απάντηση
    • GeorgeCY
      GeorgeCY says:

      Κλίκα είστε εσείς που εδώ και 4 χρόνια έχετε δώσει εργολαβία την συμμετοχή μας σε μια δισκογραφική.
      Όλη η Κύπρος σας κράζει και μόνος ένας αποκλεισμός θα ξυπνήσει το ΡΙΚ και θα το κάνει να σας πετάξει στα σκουπίδια.

      Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Κλίκα εννοείς το site των 100 κ πλέον χιλιάδων επισκέψεων μήνα Φεβρουάριο; Γτ η κλίκα ειναι λέξη που απευθύνεται σε κάτι μικρό, όχι σε κάτι τόσο μαζικό.. Κανενα κράξιμο δεν κάνουμε πουθενα πάντως, την γνώμη μας λέμε, αν δεν σε ικανοποιει μην μπαινεις μα μας διαβαζεις..Αντιθετως όμως όλη μέρα το f5 πρέπει να πατας! Επίσης αν θες να δεις το ύφος μου μπορείς να έρθεις με το κανονικό σου όνομα να το δεις. Τώρα αν παρηγορεισαι ότι τα οποία αρνητικά σχόλια που υπάρχουν από Κύπριους εδώ, είναι από Ελλαδίτες που μένουν στην Κύπρο ή από χρήστες με vpn, κρατά αυτή την θεωρία..σε τέτοιες περιπτώσεις ο γιατρός λέει να λέμε πάντα ναι.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *