Λούκας Γιώρκας Eurovision: ”Πήγα για να βγω πρώτος – Το Αζερμπαϊτζάν δεν ήταν καλύτερο”!

Συνέντευξη στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου “Όλα Γκουντ” παραχώρησε ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μίλησε στην Ελενη Καπορντίνη για τα νέα του μουσικά βήματα, αλλά και για τη Eurovision 2011.

Ο Λούκας Γιώρκας παραδέχτηκε πως πήγε στη Eurovision για να κερδίσει:

“Όταν πήγα ήθελα να βγω πρώτος, στεναχωρήθηκα. Θεωρώ πως το Αζερμπαϊτζάν που κέρδισε δεν ήταν σίγουρα το καλύτερο τραγούδι τότε της Eurovision. Θυμάμαι πως δούλευα στην Ιερά Οδό με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα και ο Δημήτρης Μητροπάνος, που για μένα ήταν ένα πρότυπο, ήταν στις πρόβες δίπλα μου. Αυτό από μόνο του πλέον είναι από εκείνα που βάζεις σε μια θυρίδα σε μια τράπεζα και τα αφήνεις εκεί ως θησαυρό”.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Το 2011, ο Λούκας Γιώρκας εκπροσώπησε την Ελλάδα, με το τραγούδι Watch My Dance, κατακτώντας την 7η θέση.

Θα θέλατε να ξαναδείτε τον Λούκα Γιώρκα στην Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2022!


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    To αζέρικο τραγούδι ήταν σίγουρα από τα χειρότερα νικητήρια στην ιστορία του διαγωνισμού, τραγούδι για τίτλους αισθηματικής σαπουνόπερας. Γερμανία και Ελλάδα είχαν τις καλύτερες συμμετοχές εκείνη τη χρονιά και σίγουρα βρέθηκαν πολύ χαμηλότερα από ότι άξιζαν.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Από τα χειρότερα νικητήρια τραγούδια. Συν τοις άλλοις, αρκετός κόσμος είχε τότε την αίσθηση ότι σαν η EBU να «οφειλε» να δωσει μια νίκη στο Αζερμπαιτζαν, άγνωστο για ποιο λόγο, ενώ είχαν ακουστεί και διαφορες φημες για περιεργες συμφωνιες τότε. Γεγονός πανρως ότι υπήρχαν εκείνη τη χρόνια τουλάχιστον 7-8 καλύτερα τραγούδια από το νικητήριο και βαζω και το δικό μας σε αυτά.

      Απάντηση
      • Vangelis vt
        Vangelis vt says:

        Για τα πετροδολάρια, για ποιον άλλο λόγο… 7-8 καλά τραγούδια δεν υπήρχαν με τίποτα, το 2011 ήταν μια κακή χρονιά από άποψη συμμετοχών.

        Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Αχχχχχ σε “έφαγαν” το ραπ και η άσχημη εικόνα της Ελλάδας εκείνη την εποχή (βέβαια στην περίπτωση της Ουκρανίας μια χαρά γάργαρα έγινε η οικονομική της κατάσταση και όχι μόνο
    και πήρε την 2η νίκη της)….
    Μακάρι να ξαναδοκιμάσει πάλι με μια τραγουδαρα!!!!!φωνή έχει λάμπει στην σκηνή τι άλλο θέλουμε??

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Και φέτος τα τραγούδια που προωθούνται ως νικητήρια όπως της Σουηδίας και της Ολλανδίας κοινουνται στο ίδιο μουσικό ύφος με το δικό μας δηλαδή στην κατηγορία μπαλάντα θεωρώντας ότι το δικό μας υπερέχει ένα τικ παραπάνω αλλά νιώθω καμιά φορά ότι την ώρα της ψηφοφορίας κάποιες χώρες μας αγνοούν επιδεικτικά δίνοντας μας χαμηλή βαθμολογία αν κάποια χώρα όπως η δική μας στέλνει συμμετοχές που φλερτάρουν με τη νίκη αλλά στο τέλος δεν ανταμείβονται από το αποτέλεσμα καλύτερα να απέχουν από τη διαδικασία.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Για ποιον λόγο να απέχουμε για να λένε οι ευρωπαίοι φαν ότι κλαιγομαστε???άσε που δεν θα ιδρώσει καν το αυτι της ebu από την έλλειψη μας….
      Ας κοιτάξουμε πρώτα από ολα εμείς να βάλουμε σε μια σειρά τους ελληνες φανς που ξεκατινιαζονται στα ξένα φόρουμ με αποτέλεσμα να μας ειρωνευονται εδώ και χρόνια οι υπόλοιποι φανς και όλα τα άλλα φτιάχνονται…..από ότι φαίνεται η ΕΡΤ επιζητά μια ακόμη νίκη οπότε πιστεύω πως οι καλές συμμετοχές θα συνεχιστούν….οι καλές συμπεριφορές πρέπει να αλλάξουν γιατί εμένα σαν ελληνίδα πολίτη δεν μου αρέσει να ειρωνεύονται την χώρα μου για τις ηλίθιες συμπεριφορές κάποιων “συμπατριωτών” μου!!!!!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *