Μάλτα: Ακούστε το “I am what I am” της Emma Muscat για την Eurovision 2022!

Πριν λίγη ώρα δημοσιεύτηκε το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Μάλτα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Τορίνο.

Η Emma Muscat θα ερμηνεύσει το τραγούδι “I am what I am με την υπογραφή των Dino Medanhodzic, Julie Aagaard, Stine Kinck καθώς και της Emma Muscat.

Ακούστε το “I am what I am” παρακάτω:

Λίγα λόγια για την Emma Muscat:

Η Emma Louise Marie Muscat (γεννημένη στις 27 Νοεμβρίου 1999) είναι Μαλτέζα τραγουδίστρια και μοντέλο που εργάζεται στην Ιταλία. Γεννημένη στη Μάλτα σε μια πολύ πλούσια οικογένεια, η Έμμα προσέγγισε τη μουσική από νεαρή ηλικία. Μετά την υποχρεωτική εκπαίδευση, αποφάσισε να εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο Παραστατικών Τεχνών. Ως έφηβη έδειξε τις ικανότητές της στο τραγούδι, στο χορό και στη χρήση μουσικών οργάνων: ειδικεύτηκε, ειδικότερα, στο πιάνο, ενώ άρχισε επίσης να συνθέτει τόσο τη μουσική όσο και το κείμενο των τραγουδιών της.

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Μάλτας; Θα συνεχίζει το σερί προκρίσεων που έχει καταφέρει από το 2019; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Τίποτα το ιδιαίτερο.
    Αν και σε σχέση με το προηγούμενο, σου μένει η μελωδία περισσότερο.
    Εννοείται ότι διαφωνώ κάθετα με την τακτική τους να αλλάξουν την τελευταία στιγμή το τραγούδι επειδή το προηγούμενο “δεν τραβούσε”.

    Απάντηση
  2. just an esc fan
    just an esc fan says:

    κάπου πρέπει να καταλήξουν τα rejected τραγούδια του εθνικού τελικού της Σουηδίας.. δεν ξέρω αν όντως είναι αλλά σίγουρα ακούγεται για ένα τέτοιο.

    Απάντηση
  3. James
    James says:

    Δεν με ξετρελαίνει και επίσης διαφωνώ κάθετα που ενώ έχει προηγηθεί εθνικός τελικός που κάποιοι ψήφισαν για να τους εκπροσωπήσεις με κάτι συγκεκριμένο αλλάζεις τραγούδι γιατί βλέπεις πως δεν έχει απήχηση παραεξω,για να μην αναφέρω πως μπορεί να είχαν επιλέξει κάποιον άλλον εκπρόσωπο.Αν μείνει στον ημιτελικό θα χαρώ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *