Μάλτα: Μια ημέρα μετά το τέλος του MESC ζητήθηκε η αλλαγή του Out Of Sight!

Πριν από λίγες εβδομάδες, η 22χρονη Emma Muscat και το τραγούδι «Out of Sight» κέρδισαν το MESC 2022, τον Μαλτέζικο διαγωνισμό για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου του νησιού.

Ωστόσο, παρόλο που η Emma έλαβε την κορυφαία βαθμολογία τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από την κριτική επιτροπή, η Μαλτέζικη τηλεόραση επέλεξε να αλλάξει το νικητήριο τραγούδι.

Μετά την επιλογή, το «Out Of Sight» έτυχε κάπως χλιαρής υποδοχής από τους fans του διαγωνισμού, και ως εκ τούτου η Μάλτα αναζήτησε ένα νέο τραγούδι για την Emma, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ της Μάλτας.

Και εδώ η τηλεόραση της Μάλτας επέλεξε να αναζητήσει βοήθεια από τη Δανία, όπως αναφέρει το Δανέζικο site dr.dk .

Ο Anders Fredslund Hansen, ο οποίος διευθύνει τη μουσική εταιρεία “The Arrangement” δήλωσε χαρακτηριστικά:

Την επομένη του διαγωνισμού της Μάλτας, έλαβα ένα γραπτό μήνυμα από τον μάνατζερ τους στη Eurovision που μου ζητούσε βοήθεια. Είχαν βρει έναν νικητή, αλλά έψαχναν για ένα νέο τραγούδι που μπορεί να ξεπεράσει το “Out of Sight”

Ο Anders συμμετείχε και το 2013, όταν η Δανία και η τραγουδίστρια Emmelie de Forest κέρδισαν τον διαγωνισμό με το “Only Teardrops“. Μετά από το αίτημα της τηλεόρασης της Μάλτας, ο Anders Fredslund έστειλε στους διοργανωτές μερικά τραγούδια.

Οι δηλώσεις του Anders μάλιστα επιβεβαιώνουν μία ακόμη αποκλειστική είδηση του Eurovisionfun για την αλλαγή της Μαλτέζικης συμμετοχής και για το πότε χρονικά αποφασίστηκε αυτή.

Τελικά, δύο επιλέχθηκαν και ηχογραφήθηκαν ως demo. Η επιλογή ήταν το γνωστό πλέον «I Am What I Am», το οποίο είναι γραμμένο από τους δύο Δανούς μουσικούς Stine Kinck και Julie Aagaard.

Ο Stine Kinck έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στο Danish Melody Grand Prix ως σολίστ, ενώ η Julie Aagaard, η οποία επίσης δημοσιεύει μουσική με το όνομα Kill J, φέτος είχε και τα δύο τραγούδια στον τελικό της Δανίας και της Σουηδίας.

Για τον Anders,

-Το τραγούδι είναι απίστευτα πιασάρικο και μετά έχει ένα ανεβαστικό μήνυμα, κάτι που παραδοσιακά τα πάει καλά στη Eurovision.

Το “I Am What I Am” υποβλήθηκε μάλιστα και στο φετινό Melodifestivalen, αλλά οριακά δεν επιλέχθηκε.

Υπενθυμίζουμε πως η Μάλτα θα συμμετάσχει στον 2ο Ημιτελικό. Ακούστε το “I Am What I Am”:

https://www.youtube.com/watch?v=df-fks-Pj-8

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Μάλτας; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα της Μάλτας στον διαγωνισμό!

1 reply
  1. James
    James says:

    Γέλασα με το γεγονός ότι έψαχναν ένα τραγούδι να ξεπεράσει το Out of Sight και επέλεξαν ένα εξίσου αδιάφορο κομμάτι.Για να μην σχολιάσω πως σε ένα βαρετό Melodifestivalen όπως το φετινό δεν το επέλεξαν καν!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *