Ολλανδία: Ακούστε το “De Diepte” της S10 για την Eurovision 2022!

Πριν λίγη ώρα έκανε ανακοινώθηκε το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Τορίνο.

Το τραγούδι De Diepte(“Το βάθος”) που θα ερμηνεύσει η S10 στη σκηνή του Pala Alpitour είναι στα Ολλανδικά και υπογράφει η ίδια.

Η S10 επιλέχθηκε με απευθείας ανάθεση από το κανάλι και η καλλιτεχνική ομάδα που θα στηρίξει το De Diepte στη ζωντανή μετάδοση απαρτίζεται από τους Wouter van RansbeekMarnix Kaart και Henk Jan van de Beek. Λεπτομέρειες για τη δουλειά και την ιστορία των τριών στο διαγωνισμό μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ακούστε το De Diepte παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=v2m-MGSys0k

Λίγα λόγια για την S10

Το S10, είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Stien den Hollander, μιας από τα κορυφαία ονόματα της ολλανδικής alt-pop σκηνής. Η 21χρονη καλλιτέχνης μέσα από τραγούδι, μοιράζεται τις πιο προσωπικές της ιστορίες, με ραπ και προφορικό λόγο.

Επειδή οι ιστορίες είναι δικές της, είναι σημαντικό να τις λέει στη γλώσσα της και γι αυτό θα τραγουδήσει στο Τορίνο, στα Ολλανδικά. Η τελευταία φορά που η χώρα έστειλε τραγούδι στη γλώσσα της ήταν το 2010.

Η S10 υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Noahs Ark σε ηλικία 17 ετών, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ηχογραφήσει το ντεμπούτο της άλμπουμ Snowsniper (2019), το οποίο κέρδισε δεόντως το πιο διάσημο μουσικό βραβείο της Ολλανδίας, το «Edison».

Το δεύτερο άλμπουμ της Vlinders, κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα και ακολούθησε μια sold-out περιοδεία και σινγκλ που κατέκτησαν τα chart της χώρας.

 

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Ολλανδίας; Θα συνεχίζει το σερί προκρίσεων που έχει καταφέρει από το 2016; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια!

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Otis
    Otis says:

    Περιμενα να ακουσω μια μπουρδα απο τις αντιδρασεις π εχουν πολλοι.αλλα ειναι υπεροχο indie τραγουδι… Το αγαπωωωω

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Δεν θα εκπλαγώ αν περάσει στον τελικό, δεν θα εκπλαγώ και αν μείνει στον ημιτελικό. Αν περάσει, τελικό θα είναι εκτός τοπ 15. Δεν είναι κακό σαν άκουσμα αλλά δεν σου δίνει και τίποτα για να σε ενθουσιάσει.

    Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Αυτό που κανένας συνθέτης δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσει μια μουσική που να σου μένει στο μυαλό και να θες να την ξανακουσεις…τι στο καλό οι συνθέτες των τραγουδιών μόνο γράφουν δεν ακούν σαν απλοί ακροατές κιολας????ότι ο συγκεκριμένος πχ που έγραψε το ολλανδικό άκουσε την μουσική ολοκληρωμένη και είπε “τι κομματαρα συνέθεσα ο ατιμούλης”????
    Το τραγούδι βαρετό,βαρετό,βαρετό….και επειδή φέτος τα περισσότερα τραγούδια του διαγωνισμου τα κόβω για”μπαλαντοειδη” ελπίζω το δικό μας μουσικά να ξεχωρίζει τουλάχιστον γιατί αν είναι μια από τα ιδια θα μας πάρει όλους ο ύπνος την βραδιά του τελικού!!!!! ίσως να ξυπνήσουμε με την Κύπρο αν είναι καλό το τραγούδι της ξεσηκωτικο, με την Αλβανία,την Ισπανία η με όποια χώρα έχει ένα ωραίο up τραγούδι….

    Απάντηση
  4. James
    James says:

    Σαν τραγούδι δεν το λες κακό αλλά ίσως λίγο μονότονο.Μπραβο όμως που στέλνουν στίχο στην γλώσσα τους και ας μην του βγει σε καλό.Αν περάσει τελικό θα είναι από τα τελευταία που θα προκριθούν θεωρώ και από εκεί και πέρα,στον τελικό θα είναι κάπου μεταξύ 12-20.

    Απάντηση
  5. Music-Man
    Music-Man says:

    Ωραία φωνή, όμορφο τραγούδι! Αυτά! Τίποτε παραπάνω όμως. Για την ώρα, κανένα δεν με εχει ενθουσιάσει…Αντε να δουμε με τα υπόλοιπα που θα κυκλοφορήσουν!

    Απάντηση
  6. Stavros
    Stavros says:

    Πολυ ωραιο τραγουδι. Περιμενα βεβαια να περιεχει λιγο hip hop-plugg οπως συνηθιζει, καθώς λειπει απτον διαγωνισμο αυτο το ειδος αρκετα…Καλη επιτυχια
    Προς το παρον:
    1)Ιταλια
    2)Ισπανια
    3)Ολλανδια

    Απάντηση
  7. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ καλό κομμάτι και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει εντυπωσιάσει τόσο…
    Είναι καλοδουλεμένο αλλά ίσως να ακούγεται “βαρετό” για τον μέσο ακροατή. Προσωπικά πάντως μου αρέσει αν και νιώθω ότι εν τέλει μόνο από τις επιτροπές θα ψηφιστεί και ίσως έχει την τύχη του Βελγίου πέρσι με τους μόλις 3 πόντους από το κοινό.
    Από εμένα 8/10 και καλή επιτυχία!
    ΥΓ. Ενδεχομένως τα αγγλικά να του ταίριαζαν περισσότερο…

    Απάντηση
  8. s5voice
    s5voice says:

    Πολύ όμορφο τραγούδι και πιασάρικο το ρεφρέν. Νιώθω ότι είναι μια συμμετοχή που θα χρειαστεί αρκετά τη στήριξη των επιτροπών για να περάσει και σίγουρα ένα staging που θα το αναδείξει, αλλιώς εύκολα θα χαθεί, κάτι που απεύχομαι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *