Ουκρανία: Εξαιρέθηκε από την υποχρέωση για το live on tape!

Ο Claudio Fasulo, ο αναπληρωτής διευθυντής του Rai 1, αποκάλυψε ότι η Ουκρανία έχει εξαιρεθεί από την απαίτηση της εγγραφής μίας live-on-tape εμφάνισης για την Eurovision 2022.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Rai 1, επιβεβαίωσε ότι η Ουκρανία έχει εξαιρεθεί από την απαίτηση να κινηματογραφήσει μια ζωντανή εμφάνιση για τον διαγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της FIMI σήμερα, ο κ. Fasulo εξήγησε:

Δεδομένων των συνθηκών, έχουμε αποποιηθεί από το γεγονός ότι το live-on-tape πρέπει να γίνει με ορισμένα χαρακτηριστικά: τελικά, θα χρησιμοποιήσουμε το βίντεο απο την εμφάνιση του εθνικού τελικού (Vidbir).

Η ουκρανική αποστολή είχε προγραμματίσει την εγγραφή της εμφάνισης τους στο Λβίλ στα δυτικά σύνορα της Ουκρανίας, ωστόσο, η πόλη έγινε στόχος ρωσικών βομβαρδισμών τις τελευταίες εβδομάδες.

Τι ακριβώς είναι το live on tape video;

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν ζητήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να ηχογραφήσουν μια ζωντανή παράσταση της συμμετοχής τους. Αυτή η ηχογράφηση θα παραδοθεί πριν από τον διαγωνισμό και θα πραγματοποιηθεί σε ένα στούντιο. Η ηχογράφηση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (όπως θα ήταν στον Διαγωνισμό) χωρίς να κάνει αλλαγές στα φωνητικά ή σε οποιοδήποτε μέρος της ίδιας της παράστασης μετά την ηχογράφηση.

Θα υπάρχει ελευθερία στις αποστολές, να παρουσιάσουν όπως αυτές θεωρούν καλύτερα τις συμμετοχές τους, θα έχουν δοθεί όμως οδηγίες οι οποίες θα διασφαλίζουν τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα του διαγωνισμού. Δεν θα υπάρξει κοινό ενώ η ηχογράφηση θα πρέπει να είναι μοναδική και να μην δημοσιεύεται πριν από την εκδήλωση τον Μάιο.

Οι αποστολές επιτρέπεται να χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνικές δυνατότητες και διαστάσεις που θα ήταν διαθέσιμες επί σκηνής στο Toρίνο, αλλά είναι επίσης ελεύθεροι να επιλέξουν μια πιο περιορισμένη εγκατάσταση παραγωγής. Οι βιντεοσκοπήσεις δεν πρέπει να περιέχουν επαυξημένη ή εικονική πραγματικότητα, επικαλύψεις, κομφετί, λήψεις drone, νερό, χρήση χρώματος ή green screen.

Είναι η δεύτερη χρονιά που απαιτούνται τα live on tape video από όλους τους συμμετέχοντες. Το βίντεο αυτό θα χρησιμοποιηθεί αντί της ζωντανής εμφάνισης στην σκηνή του Τορίνο, στην περίπτωση που κάποια αποστολή δεν μπορέσει να ταξιδέψει τον Μάιο ή κάποιο μέλος της αποστολής αρρωστήσει με κορονοιό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη πρόβα.

https://www.youtube.com/watch?v=UiEGVYOruLk

Η European Broadcasting Union και η Rai επί του παρόντος επιβλέπουν προσωπικά την συμμετοχή της Ουκρανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022. Οι Kalush Orchestra πρόκειται να εμφανιστεί στην έκτη θέση του πρώτου ημιτελικού.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision επιστρέφει στην Ιταλία φέτος μετά τη νίκη των Måneskin στο διαγωνισμό του 2021 με το τραγούδι τους “Zitti e Buoni“. Ο διαγωνισμός του 2022 θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο στις 10, 12 και 14 Μαΐου στο PalaOlimpico.

Πηγή: eurovoix

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

1 reply
  1. James
    James says:

    Όλο αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι πολύ λυπηρό και εύχομαι να σταματήσει άμεσα.Από εκεί και πέρα όμως αν μια χώρα αντιμετωπίζει τόσες δυσκολίες καλύτερο θα ήταν να αποσυρθεί.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *