Ουκρανία: Επιβεβαιώθηκε η παρουσία της στο Τορίνο!

Οι εκτελεστικοί παραγωγοί της Eurovision, Simona Martorelli (διευθύντρια διεθνών σχέσεων της Rai) και ο Claudio Fasulo (αναπληρωτής διευθυντή της Rai1) ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου στο Τορίνο την παρουσία της Ουκρανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022.

“Η ουκρανική αποστολή  έχει επιβεβαιώσει την παρουσία της και μέχρι στιγμής έχει τηρήσει απίστευτα όλες τις προθεσμίες. Ετοιμάζεται επίσης να κάνει το εφεδρικό βίντεο της παράστασης, που ζητείται από όλες τις αντιπροσωπείες σε περίπτωση που η αντιπροσωπεία ή μέρος αυτής δεν μπορέσουν να παρουσιαστούν στο Τορίνο “

Η ειρήνη θα είναι το θέμα της φετινής Eurovision

H ειρήνη – επεσήμανε ο Fasulo – θα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της Eurovision. Έχουμε τρεις παρουσιαστές που μας γεμίζουν περηφάνια – τη Laura Pausini, τον Alessandro Cattelan και τον Mika – που αλληλοσυμπληρώνονται απόλυτα και θα δώσουν τα πάντα. Θέλουμε να φέρουμε σημαντικά περιεχόμενα στην εκδήλωση, που μιλούν για την ειρήνη και είναι κατάλληλα για αυτή τη λεπτή στιγμή».

Οι Kalush Orchestra θα εκπροσωπήσουν την Ουκρανία στο Τορινο, μπόρείτε να ακούσετε την συμμετοχή τους εδώ:

Επίσης, η Ουκρανία θεωρείται φαβορί για τη νίκη της Eurovision 2022!

Μπορούν οι Kalush Orchestra να χαρίσουν στην Ουκρανία την τρίτη νίκη της στον διαγωνισμό ;

 

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mariah
    Mariah says:

    Οχι να της δώσουμε και την νίκη επειδή έχουν πόλεμο, έχοντας στο παρελθόν καταχραστεί και παραβιάσει τους κανόνες του Διαγωνισμού και το ίδιο κάνουν και τώρα. Που ήταν η EBU, στις περιπτώσεις του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας, της Τουρκίας και της Κύπρου. Και φυσικά επιλεκτικοι και οι φαν που κάθε χρόνο υποβιβάζουν τις ρωσικές συμμετοχές.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το τραγούδι είναι καλο, προσωπικά το έχω εντός δεκάδας, αλλά οι τόσο υψηλές πιθανότητες νίκης οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην εμπόλεμη κατάσταση. Προσωπικά, αναρωτιέμαι ποιος νοήμων άνθρωπος ποντάρει (ακόμα) σε πιθανή νίκη της Ουκρανίας… Αν η κατάσταση αλλάξει ως προς το χειρότερο σε αυτούς τους 2 μήνες που απομένουν μέχρι το διαγωνισμό, αμφιβάλλω αν θα είναι σε θέση να συμμετέχουν τελικά.
    Όπως και να έχει εύχομαι πρωτίστως να τελειώσει αυτή η φρίκη του πολέμου και μετά καλή επιτυχία στην ουκρανική συμμετοχή!!

    Απάντηση
  3. James
    James says:

    Δεν θα με ενοχλούσε να κερδίσει αν η κατάσταση ήταν διαφορετική,αλλά να κερδίσει επειδή γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία το θεωρώ γελοίο.
    Από την μια πλευρά θα είχαμε νικητές από λύπηση πράγμα που το θεωρώ προσβλητικό,από την άλλη θα είχαμε μια χώρα που θα έχανε την νίκη που είναι τελείως άδικο.
    Όπως και να’χει θεωρώ πως δεν θα κερδίσουν.Θα φροντίσουν οι επιτροπές γι ‘αυτο!

    Απάντηση
  4. tbww
    tbww says:

    Άρα επιβεβαιώθηκαν και οι νικητές…
    Ο διαγωνισμός ποτε δεν ήταν αποκομμένος από πολιτικα και κοινωνικά τεκταινόμενα.

    Απάντηση
  5. T.R
    T.R says:

    To proigoumeno tragoudi me tin Alina Pash to protimousa. Alla kanonika den tha eprepe na simmetashi gia na min politikopoithi o diagonismos (ohi oti den ine politikopoimenos diladi), alla gia na kratisi ta proshimata i EBU.

    Απάντηση
  6. Λευτέρης
    Λευτέρης says:

    Κατά την άποψή μου , ακόμη και αν δεν γινόταν ο πόλεμος, αυτό το τραγούδι θα αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Το μήνυμα που περνάει είναι υπέροχο , συνδυάζει την hip hop με το παραδοσιακό και άνετα μπορεί να βγει πρώτο!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *