Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Εχω κατενθουσιαστεί με το Die Together”!

Στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» στο MEGA με την Κατερίνα Καραβάτου εμφανίστηκε το πρωί ως καλεσμένος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος έχει συμμετέχει στην Eurovision ως στιχουργός το 2007 με την Κύπρο και το “Comme ci, comme ça” (15η θέση στον ημιτελικό) και το 2008 με το “Secret Combination” (3η θέση), σχολίασε τα τραγούδια και των δύο χωρών για την φετινή διοργάνωση.

Η πρώτη του αντίδραση όταν ρωτήθηκε για το τραγούδι της Amanda Tenfjord, “Die Together” ήταν «Έχω κατενθουσιαστεί» ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε σε όσους δεν συμφωνούν με την άποψή του, λέγοντας πως ακούν μόνο τα πρώτα δευτερόλεπτα του τραγουδιού και βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Κάνοντας μια ανάλυση του τραγουδιού είπε:

Μπορείς να εντυπωσιάσεις με πολλούς τρόπους στην Eurovision. Το κομμάτι εντυπωσιάζει «ύπουλα», μόλις βγει η Αμάντα και τραγουδήσει χωρίς ορχήστρα, όλο το στάδιο θα κάνει ησυχία. Το κομμάτι σιγά σιγά χτίζεται, μπαίνουν όργανα και αυξάνεται η δυναμική του ρεφρέν, ενώ στο τέλος απογειώνεται τελείως, τραβάει και δύο κορώνες η Αμάντα. Όλο αυτό σαν σύνολο σου δίνει την δυνατότητα επί τρία λεπτά να φτιάχνεις κάτι που θα χτίζεται, θα διογκώνεται. Αυτό είναι μια συνταγή για μεγάλη επιτυχία στην Eurovision.

Αναφορικά με τις Ελληνικές αποστολές είπε

Έχουμε ταυτίσει την Eurovision με τα έθνικ κομμάτια επειδή οι μεγαλύτερές μας επιτυχίες ήταν σε αυτό το στυλ. Όμως Eurovision είναι και ένα τέτοιο κομμάτι και αν το κάνεις σωστά, μπορείς να πάρεις πρωτιά με αυτό.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω:

Τι έχετε να πείτε για την γνώμη του γνωστού στιχουργού σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Υπαρχει πιθανοτητα να επικρατησει για το τραγουδι η αποψη που αναφερεται στο αρθρο αλλα υπαρχει περιπτωση ο θεατης που ακουει για πρωτη φορα το τραγουδι μας να μην εχει την υπομονη να περιμενει μεχρι να μπει σε ρυθμο το τραγουδι μας αφου τουλαχιστον για μισο λεπτο δεν εχει καθολου μουσικη ετσι καποιοι θα αδιαφορησουν και αλλοι περισσοτερο υπομονετικοι θα περιμενουν για να δουν πως θα εξελιχθει το τραγουδι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *