Σουηδία: Ανακοινώθηκαν τα αναλυτικά αποτελέσματα του Melodifestivalen 2022!

Η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας έδωσε στην δημοσιότητα τα αναλυτικά αποτελέσματα του Melodifestivalen 2022. Όπως θα δείτε παρακάτω, οι ηλικιακές κατηγορίες δεν είχαν επίδραση στα αποτελέσματα, που συμβάδιζαν και με τον απόλυτο αριθμό των ψήφων εκτός από τον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας, όπου δύο τραγούδια δεν θα είχαν προκριθεί στον τελικό αν δεν εφαρμόζονταν αυτό το σύστημα.

Δύο είναι αυτά που αξίζει να αναφερθούν. Το πρώτο ότι ο Anders Bagge είχε περίπου μισό εκατομμύριο ψήφους περισσότερες από την τελική νικήτρια Cornelia Jakobs. Το δεύτερο πως οι Anna Bergendahl και Cazzi Opeia παρότι συγκέντρωσαν λιγότερες ψήφους στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας από τους Alvaro Estrella και Lisa Miskovsky αντίστοιχα, πήραν αυτές το εισιτήριο για τον τελικό αφού με βάση τις ηλικιακές κατηγορίες υπερτερούσαν. Η Anna Bergendahl μάλιστα είχε σχεδόν 200.000 ψήφους λιγότερες από τον Alvaro Estrella, εντούτοις ήταν αυτή που είχε περισσότερους βαθμούς στην κλίμακα των ηλικιακών κατηγοριών.

Παρά την δεύτερη θέση της στην προτίμηση του κοινού, η Cornelia Jakobs είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Eurovision 2022, με το τραγούδι της Hold Me Closer. Η Σουηδία συμμετέχει στον δεύτερο ημιτελικό και θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *