Σουηδία: Απόψε ο πέμπτος ημιτελικός του Melodifestivalen 2022!

Melodifestivalen 2022: πράξη πέμπτη! Πέμπτος ημιτελικός σήμερα για τη διαδικασία επιλογής της συμμετοχής της Σουηδίας στη Eurovision 2022. Όπως είναι γνωστό, πέντε ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός θα μας κρατήσουν συντροφιά έως και τις 12 Μαρτίου, όταν και θα έχουμε την επίσημη ανάδειξη του εκπροσώπου της Σουηδίας στη Eurovision 2022.

Στον αποψινό πέμπτο ημιτελικό, οχτώ συμμετοχές διεκδικούν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τον τελικό.

Οι φιναλίστ

Οχτώ καλλιτέχνες εξασφάλισαν τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό του Melodifestivalen 2022. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι:

Οι διαγωνιζόμενοι

Οχτώ καλλιτέχνες συμμετέχουν στον αποψινό πέμπτο ημιτελικό. Οι οχτώ αυτοί καλλιτέχνες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με τον νικητή κάθε γκρουπ να προκρίνεται στον τελικό του επόμενου Σαββάτου.

Γκρουπ Α

  1. Tone Sekelius – My Way
  2. Alvaro Estrella – Suave
  3. Danne Stråhed – Hallabaloo
  4. Anna Bergendahl – Higher Power

Γκρουπ Β

  1. Theoz – Som du vill
  2. Lisa Miskovsky – Best to Come
  3. Lillasyster – Till Our Days Are Over
  4. Cazzi Opeia – I Can’t Get Enough

Ο Oscar Zia θα είναι ο παρουσιαστής και των έξι σόου του Melodifestivalen 2022.

Ο αποψινός πέμπτος ημιτελικός, όπως και όλα τα υπόλοιπα σόου, θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη λόγω της έξαρσης της μετάλλαξης Όμικρον στη Σουηδία. Τόπος διεξαγωγής του πέμπτου ημιτελικού της σουηδικής εθνικής επιλογής είναι η Friends Arena, η οποία έχει φιλοξενήσει τους τελικούς του Melodifestivalen από το 2013 έως το 2020.

Ο πέμπτος ημιτελικός του Melodifestivalen 2022 θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει διάρκεια μιάμισης ώρας. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του SVT, πατώντας ΕΔΩ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *