Σουηδία: Η γενική πρόβα του Μεγάλου Τελικού του Melodifestivalen 2022! (Live)

Ξεκίνησε η γενική πρόβα του τελικού του Melodifestivalen 2022. Εμείς το παρακολουθούμε ζωντανά μπροστά στη σκηνή του Friends Arena και θα σας μεταφέρουμε όλα όσα θα δείτε ζωντανά αύριο. Δεν έχετε παρά να ανανεώνετε το άρθρο κάθε τόσο, για να διαβάζετε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας!

Ο Oscar Zia είναι ο παρουσιαστής του Melodifestivalen 2022, ενώ όπως αναφέρθηκε εξαιτίας της έξαρσης του COVID-19 η διαδικασία ανάδειξης του εκπροσώπου της Σουηδίας για το Τορίνο θα λάβει χώρο αποκλειστικά στη Στοκχόλμη.

Η γενική πρόβα του τελικού:

1.Klara Hammarström – “Run to the Hills

Καμία αλλαγή για την Klara Hammarström. Η εμφάνισή της όπως την ξέρουμε, πολύ βελτιωμένη φωνητικά και εισέπραξε πολύ θερμό χειροκρότημα από τους θεατές της γενικής πρόβας!

photo:SVT/Annika Berglund

2.Theoz – “Som du vill”

Ο Theoz τελικά κράτησε το μωβ outfit και δεν πήγε στο λευκό που δοκίμασε στις χθεσινές του πρόβες. Άψογος φωνητικά και χορευτικά, ανέβασε το κοινό και ιδιαίτερα τις μικρές ηλικίες. Όλο το γήπεδο τον χειροκρότησε δυνατά.

photo:SVT/Annika Berglund

3.Anna Bergendahl – “Higher Power

Η Anna τελικά άλλαξε χτένισμα! Με την υπέροχη συνολικά εμφάνισή της, μάγεψε το κοινό και απέσπασε δυνατό χειροκρότημα.

photo:SVT/Annika Berglund

4.John Lundvik – “Änglavakt

Τι να πει κανείς για τον John, ή όπως μας συστήθηκε ο ίδιος σε αποκλειστική συνέντευξη “Γιάννης” Lundvik? Απίστευτη φωνή, ο νικητής του Melodifestivalen 2019 εισέπραξε πολύ μεγάλο χειροκρότημα.

photo:SVT/Annika Berglund

5.Tone Sekelius – “My Way

Η Tone κράτησε τελικά το κόκκινο φόρεμα που φόρεσε στον ημιτελικό και ήταν τελικά το τυχερό της! Βελτιωμένη φωνητικά, κράτησε το tribute στην Ουκρανία και το κοινό τη χειροκρότησε και κατά το dress reveal και μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής της.

photo:SVT/Annika Berglund

6.Anders Bagge – “Bigger than the Universe

Ο Anders φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τελείως το stage fright που ένιωθε, είναι εντελώς άνετος επί σκηνής. Επίσης βελτιωμένος φωνητικά και στο γήπεδο έγινε χαμός καθώς είναι πολύ μεγάλος στάρ στη χώρα!

photo:SVT/Annika Berglund

7.Robin Bengtsson – “Innocent Love

Ο Robin ήθελε περισσότερη αλληλεπίδραση με το κοινό στην εμφάνιση του, όπως μας αποκάλυψε σε αποκλειστική συνέντευξη. Τελικά το ‘πε και το ‘κανε! Έστησε μία μικρή συναυλία επί σκηνής, με τη μπάντα του και ήρθε σε επαφή με το κοινό του το οποίο τον χειροκρότησε θερμά!

photo:SVT/Annika Berglund

8.Faith Kakembo – “Freedom

Faith εμφανώς βελτιωμένη φωνητικά, με μία πολύ όμορφη σκηνική εμφάνιση. Το κοινό την αγαπάει και φαίνεται!

photo:SVT/Annika Berglund

9.Liamoo – “Bluffin

Νομίζω ότι η μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή του την έκανε ο Liamoo. Άκουσε τι ζητούσε το κοινό παντού στα social, όπως μας είπε και σε αποκλειστική συνέντευξη και πλέον τον πλαισιώνουν χορευτές, οι οποίοι κυρίως κάνουν τις ίδιες κινήσεις με τον Liamoo.

photo:SVT/Annika Berglund

10.Cornelia Jakobs – “Hold Me Closer

Καθηλωτική Cornelia Jakobs, σε γεμίζει με συναισθήματα με την εμφάνισή της, το τραγούδι της και τη φωνή της. Φαίνεται ότι το νιώθει, περνάει και στον κόσμο. Στο στάδιο έγινε κυριολεκτικά πανικός!

photo:SVT/Annika Berglund

11.Cazzi Opeia – “I Can’t Get Enough”

Η Cazzi με το fun τραγούδι της ανέβασε το κοινό που παρακολουθεί την πρόβα και το κοινό ενθουσιάστηκε και τραγουδούσε μαζί της το τραγούδι καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της.

photo:SVT/Annika Berglund

12.Medina – “In i dimman

Οι Medina έστησαν ολόκληρο party στη σκηνή και το κοινό συμμετείχε τραγουδώντας και χορεύοντας το τραγούδι τους. Ίσως πάνε πολύ καλά στην ψηφοφορία του κοινού, το κοινό τους αποθέωσε! Το δυνατότερο χειροκρότημα μέχρι στιγμής!

photo:SVT/Annika Berglund

Εικονικός Νικητής Διεθνών Επιτροπών

Theoz – “Som du vill

Εικονικός Νικητής

Cazzi Opeia – “I Can’t Get Enough

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη σουηδική συμμετοχή στον διαγωνισμό!

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ EUROVISIONFUN :
    Ψάξτε στο διαδυκτιο την αντίδραση στο τραγούδι μας της Αλεσια (επίθετο δεν θυμάμαι) από την Αμερική….αυτή ασχολείται πολύ με τον διαγωνισμό οπότε σίγουρα την ξέρετε….
    Θα την λατρέψετε!!!!!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *