Τα παραγιουροβιζιονικά: Στην τελική ευθεία η ανακοίνωση των συμμετοχών Ελλάδας και Κύπρου!

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πλέον για την ανακοίνωση των τελευταίων συμμετοχών της Eurovision 2022. Μεταξύ αυτών φυσικά και τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου, όπου φυσικά επικεντρώνεται το ενδιαφέρον μας.

  • Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα μέσα της εβδομάδας η Amanda, μαζί με τον Bjorn Helge, συνθέτης μαζί με την Amanda της ελληνικής συμμετοχής, αλλά και ο μάνατζερ της.
  • Παρά την μετάθεση της παρουσίασης της συμμετοχής μας για την Πέμπτη 10/3, η καλλιτεχνική ομάδα συνεχίζει πυρετωδώς τις προετοιμασίες της, με meeting, σχεδιασμούς, γυρίσματα και πρόβες πλέον.
  • Θεού θέλοντος και πολέμου επιτρέποντος, τα αποκαλυπτήρια του video clip της συμμετοχής μας θα γίνουν μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, την Πέμπτη στις 9 το βράδυ.
  • Σε περίπτωση που αυτό λόγω της εξελίξεων δεν γίνει εφικτό, τότε θα χρησιμοποιηθεί πιθανότατα το Studio 4.
  • Η Ελλάδα έχει στρογγυλοκαθίσει στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων, ροκανίζοντας όσο περνάει η ώρα την απόσταση από την τρίτη Σουηδία και όλα αυτά απλά και μόνο με την διαρροή ενός demo.
  • Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα μας, αλλά και μέσα από το Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο Facebook, το demo αυτό είναι μόνο κατά το ήμισυ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα και αυτό δεν είναι απλά μία παραφιλολογία ή ένα δικό μας ευχολόγιο, αλλά ένα γεγονός που θα το αντιληφθείτε και εσείς την Πέμπτη.
  • Θα δείτε πόση σημαντική είναι η συνεισφορά του παραγωγού στο τελικό αποτέλεσμα και εν προκειμένω του Δημήτρη Κοντόπουλου.
  • Παρά τα θετικά μηνύματα που έρχονται από παντού, τόσο η ΕΡΤ όσο και η καλλιτεχνική μας ομάδα κρατούν χαμηλούς τόνους, λέγοντας σε κάθε κατεύθυνση πως στόχος και για την Eurovision 2022 είναι μία θέση στην πρώτη δεκάδα. 
  • Πάντως η ΕΡΤ είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και για το πιο θετικό! Εξάλλου όπως μαθαίνουμε φέτος η ΕΡΤ θα εκπροσωπηθεί στο Τορίνο σε ανώτατο επίπεδο, κάτι που είχε να συμβεί κυριολεκτικά πάνω από δέκα χρόνια.
  • Μόνο χαρά φυσικά μας γεμίζει το παραπάνω, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι όχι πολύ παλαιότερα (συγκεκριμένα το 2018), το ανώτερο στέλεχος που είχε συνοδεύσει την αποστολή μας ήταν ο αρχηγός αποστολής και αυτός μόνο για τρεις ημέρες.
  • Από την Ελλάδα πηγαίνουμε τώρα στην Κύπρο. Παρά το γεγονός πως το ΡΙΚ δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τίποτε ακόμα, πλέον γνωρίζουμε αρκετά πράγματα.
  • Ξέρουμε ότι την χώρα θα εκπροσωπήσει η Ανδρομάχη, σε ένα τραγούδι του Alex Papaconstantinou και με την συνδρομή του Γιώργου Παπαδόπουλου, κάτι που ήταν και δέσμευση του ΡΙΚ εδώ και μήνες, ότι δηλαδή φέτος θα υπάρχει και κυπριακό χρώμα στους συντελεστές του τραγουδιού.
  • Γνωρίζουμε επίσης πως ο Marvin Dietmann θα αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια, αλλά και πως οι στίχοι θα είναι τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά. Η λέξη Έλα φαίνεται πως θα κυριαρχεί.
  • Φυσικά η δισκογραφική εταιρεία Panik θα είναι και φέτος παρούσα.
  • Σήμερα αναφέρεται στον κυπριακό ηλεκτρονικό τύπο πως θα γίνουν τα γυρίσματα του video clip, ενώ την Τετάρτη στις 9 Μαρτίου θα γίνει η ανακοίνωση μέσα από την εκπομπή του ΡΙΚ, Όλα Στον Αέρα.

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της πιο κρίσιμης εβδομάδας για Ελλάδα και Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπαρμπυ στην νεραιδοχωρα
    Μπαρμπυ στην νεραιδοχωρα says:

    Ερώτηση. Τι εννοείται ακριβώς με το: η ΕΡΤ θα εκπροσωπηθεί στο Τορίνο σε ανώτατο επίπεδο, κάτι που είχε να συμβεί κυριολεκτικά πάνω από δέκα χρόνια.

    Απάντηση
  2. Kostas
    Kostas says:

    Αν λόγω επικαιρότητας όπως πολύ σωστά γράφεται στο άρθρο σας δεν είναι εφικτή η περιουσίση της συμμετοχής μας μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, θα γίνει την Πέμπτη μέσω κάποιας εκπομπής πχ στούντιο 4 ή θα πάει για άλλη μέρα σε κάποια εκπομπή ; Δηλαδή η Πέμπτη ως μέρα έχει κλειδώσει ;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *