Αζερμπαϊτζάν: Το τραγούδι του Nadir Rüstəmli έχει επιλεχθεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του 12 Xal, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Αζερμπαϊτζάν επέλεξε το τραγούδι με το οποίο ο Nadir Rüstəmli θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision 2022, στο Τορίνο της Ιταλίας.

Συνολικά 6, από τα περισσότερα από 300 τραγούδια που υποβλήθηκαν, προκρίθηκαν σε μία δεύτερη φάση. Τα τραγούδια αυτά ηχογραφήθηκαν και στη συνέχεια αξιολογήθηκαν από μια κριτική επιτροπή που έλαβε την τελική απόφαση.

Το 12 Xal αναφέρει ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα μαζί με το βίντεο κλιπ του, ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ποιος είναι ο Nadir Rüstəmli;

Ο Nadir είναι 22 ετών, γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1999 στην περιοχή Salyan. Αποφοίτησε από το University of Tourism Management του Αζερμπαϊτζάν και ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική τα τελευταία 4 χρόνια. Εκτός από το τραγούδι, συνθέτει, παίζει πιάνο και κιθάρα αλλά ασχολείται και με τον αθλητισμό.

Συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς, όπως στον εθνικό διαγωνισμό τραγουδιού Student Spring 2019 (1η θέση) και στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού YouthVision 2019 (2η θέση). Επιπλέον, είναι ο νικητής του φετινού “Voice of Azerbaijan”.

Με το “Julius Caesar” στην Eurovision 2022;

Σε πρόσφατες αναρτήσεις του Nadir και του 12Xal αφήνεται να εννοηθεί ότι το τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ίσως περιέχει αναφορές στον Ιούλιο Καίσαρα.

Πιστεύετε πως το Αζερμπαϊτζάν θα στείλει ακόμα ένα τραγούδι εμπνευσμένο από ιστορικό πρόσωπο, μετά το Cleopatra και το Mata Hari; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2022!

Πηγή: 12 Xal / eurovoix

Φωτογραφία: eurovision.tv

1 reply
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Συγγνώμη ο Ιούλιος Καίσαρας είναι αυτός η ο Μάρκος Αντωνιος?????τι έχουν πάθει οι Αζέροι δικούς τους ήρωες δεν εχουν?????

    Το περσινό τους παντως μου άρεσε πέστε να με φάτε 😀
    Η σκηνική παρουσία άλλο θέμα 😀 😀 😀

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *