Αμάντα Γεωργιάδη: “Αν είχα μόνο έναν χρόνο ζωής, θα ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision”!

Για το περιοδικό ΟΚ φωτογραφήθηκε η εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2022, δίνοντας ταυτόχρονα και μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η Αμάντα Γεωργιάδη μίλησε φυσικά για το Die Together που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις, την ιστορία πίσω από το τραγούδι, τις βλέψεις της στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και πως καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα καλλιτέχνης, αλλά και τελειόφοιτος της ιατρικής σχολής.

Για την απόφαση της να δηλώσει συμμετοχή στην Eurovision και όχι με την Νορβηγία η Aμάντα, για μία ακόμη φορά ξεκάθαρα δηλώνει πως είναι Ελληνίδα, που δραστηριοποιείται και ζει απλά στην Νορβηγία.

…εκτός αυτού, μου αρέσει που στην Ελλάδα είναι ένας διαγωνισμός όπου οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν τα τραγούδια τους και η επιτροπή αποφασίζει ποιο είναι αυτό που θα πάει στην Εurovision. Στην Νορβηγία είναι πιο ανοιχτός ο διαγωνισμός και ομολογώ πως αυτού του τύπου η δημοσιότητα δεν μου αρέσει.

Η Αμάντα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως η επιτροπή της ΕΡΤ επέλεξε αυτήν για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Τορίνο, ενώ αποκαλύπτει πως τα πρώτα πρόσωπα στα οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα ήταν οι γονείς της, αλλά και η γιαγιά της (101 ετών), που μένει στα Γιάννενα.

Στα βήματα της Stefania, η Aμάντα μεγάλωσε και αυτή με το όνειρο κάποια στιγμή να εκπροσωπήσει την πατρίδα μας στο διαγωνισμό.

Παρότι το ονειρευόμουν δεν πίστευα ποτέ ότι θα το ζούσα. Πέρσι όταν είδα την Stefania να τραγουδά για την Ελλάδα σκέφτηκα: “Αν είχα έναν μόνο χρόνο ζωής, θα ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον διαγωνισμό”!

Δεν την αγχώνει τίποτα την Aμάντα, παρά μόνο μην κάνει κάτι λάθος και απογοητεύσει τους Έλληνες που της έδωσαν αυτή την ευκαιρία και την τιμή, να τους εκπροσωπήσει σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό, όπως η Eurovision.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί και για τα στοιχήματα, που φέρνουν σε τόσο υψηλή θέση την χώρα μας. Η Αμάντα προτιμά να μην τα κοιτά, αφού γνωρίζει πως αυτά εύκολα αλλάζουν. Προς το παρόν είναι επικεντρωμένη στην προετοιμασία της για τον διαγωνισμό. Όσο αφορά τώρα στο τι να περιμένουμε από τον Φωκά, η Αμάντα απλά αναφέρει ότι θα υπάρξει μία εικαστική προσέγγιση.

Για την ιστορία του Die Together, η Αμάντα αποκαλεί το τραγούδι ως την έκφραση του απόλυτου έρωτα. Μετά τον πόνο που έζησε από τον χωρισμό με την προηγούμενη σχέση της, γεννήθηκε η ιδέα αυτού του τραγουδιού.

Μπορεί ο τίτλος του τραγουδιού να έχει αρνητική χροιά, αλλά αν ακούσετε προσεχτικά το κομμάτι θα δείτε ότι είναι ο ύμνος της απόλυτης αγάπης.

Τελειώνοντας η Amanda αναφέρθηκε και στην ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, με τους πρώην eurostars που θα την παρακολουθήσουμε σύντομα μέσα από την συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα συναντήσω από κοντά οχτώ Έλληνες eurostars. Θα μου δώσουν tips για την Eurovision αλλά και θα μου μεταφέρουν το κλίμα και το παρασκήνιο από τις δικές τους συμμετοχές.

Περισσότερα από την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης της Αμάντα Γεωργιάδη, στο ΟΚ που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου, μαζί με τα ΝΕΑ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή!

Πηγή: ΟΚ/Φωτογραφίες: Γιάννης Βασταρδής
1 reply
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Διαβάζεις τα λόγια της και συγκινήσε όταν τα “ονόματα” στην χώρα μας σνομπάρουν κανονικότατα τον διαγωνισμό!!!!!
    Σε ευχαριστούμε κορίτσι μου!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *